Bora Đorđević
Foto: Alo/Foto: Alo!/Vladimir Marković

Legendarni Bora Đorđević (71) poslednjih godina živi u Sloveniji, u srećnom braku je s Dubravkom Milaković, a malo ko se seća da se ženio čak tri puta. Još je manje onih koji su nekad videli njegovog sina Borisa i pastorku Tamaru (ćerku njegove prve supruge Dragane).

Prvu suprugu Draganu upoznao je u Petoj beogradskoj gimnaziji, ali ljubav se rodila tek nekoliko godina kasnije. Sreli su se krajem 1980, kada je Bora snimao album „Pokvarena mašta i prljave strasti“, a Dragana se razvodila od prvog muža sa kojim je dobila ćerku Tamaru. Ubrzo su se venčali i dobili sina Borisa. Ipak, razveli su se u februaru 2007. a samo nekoliko nedelja kasnije ona je nađena mrtva u porodičnom stanu na osmom spratu jedne zgrade u Ulici 27. marta. Pored njenog tela pronađeni su antidepresivi, što je upućivalo na pretpostavku da je izvršila samoubistvo, mada je Bora to oštro demantovao:

- Nije izvršila samoubistvo, već je preterala sa lekovima.

Drugi put se oženio s 27 godina mlađom rudničankom Aleksandrom. Venčanje je obavljeno na Rudniku, 18. novembra 2009. godine. Aleksandru je upoznao tokom turneje po SAD. Nakon četiri godine je i ovaj brak okončan. 

SIN BORE ČORBE POBEGAO IZ BEOGRADA Roker otkrio sve o nasledniku koga je decenijama krio od javnosti

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, i Draganinu Tamaru i svog Borisa, nikada nije eksponirao u javnosti. Ipak, jednom prilikom je za domaće medije rekao da Tamara radi kao nastavnik i da mu je podarila unuče. Dodao je i da Boris živi na Rudniku.

- Moj sin na obroncima Suvobora uzgaja žalfiju i drugo lekovito bilje, pobegao je iz ove džungle i vrlo dobro se oseća na planini. Kad god imam vremena, odlazim tamo, a Boris mi se i dalje poverava i obraća mi se sa "ćale", "brate". Mislim da to dovoljno govori koliko smo bliski - rekao je za Hello Bora koji je pre toga priznao da žali što nema više dece.

- Postoje stvari za kojima žalim, a pre svega što nemam više dece - istakao je Bora.

"Moje telo pošaljite u Čačak, a u Ljubljani mi ostavite srce" 

Bora Đorđević je s „Ribljom čorbom" napravio pravi spektakl u Čačku na tamošnjem Gradskom trgu.

I nakon brojnih koncerata i nastupa, inače, Bora ne krije da i dalje samo u Čačku ima tremu kada je na sceni.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading