NEKI DELOVI SU PRESTALI DA MI RADE: Potresna ispovest Bora Čorbe, snagu mu daje 28 godina mlađa supruga
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Legendarnom muzičaru Bori Đorđeviću, članu grupe "Riblja Čorba", zdravstveno stanje je već neko vreme loše, a sada je otvorio dušu i javno progovorio o svemu.

Njegova 28 godina mlaša supruga Dubravka mu je velika životna podrška, te je Bora istakao da mu ona daje snagu da se bori za svoje zdravlje.

- Verovatno bih se ugasio negde usput da nisam došao u Sloveniju jer sam suviše divljao. I to ima svojih dobrih strana, ali malo sam preterivao. Shvatio sam to kada su prestali da mi rade pojedini delovi, a nije bilo rezervnih. Nisam odmah reagovao, opustio sam se. Čovek prvo pomisli: “Teraću dokle mogu”, ne zabrine se uopšte. Sada znam pored koga sam i ko me voli, i da ima smisla truditi se da potraješ što duže, da bi i ta ljubav potrajala - objasnio je Bora i dodao kroz šalu:

Bio sam dečkić kada smo se sreli, imao sam 61 godinu. Žao mi je što je nisam upoznao ranije. Deset godina smo zajedno.

Kako kaže, navikao se i na Sloveniju, odakle je Dubravka, ali mu prija i srpski mentalitet, koji se dosta razlikuje od njihovog.

- Ovde je potpuno drugačije. Ljudi mi u Sloveniji prilaze i kažu: “Izvinite što vam oduzimam vreme, da li možemo da se fotografišemo”, a u Srbiji mi kažu: ”De si brate, ajde da se slikamo”. Valja i jedno i drugo. Drugi je mentalitet, ali se čovek navikne i na jedno i na drugo - priča Bora u emisiji Mire Adanje Polak i dodao:

- Teže mi je da se popnem na binu nego da pevam. Posle sam prazan i srećan na neki način jer sam dao sve od sebe. Sviraš zato što voliš, a pare će doći. Kad ne bih pevao, onda bolje da me nema. Ne bi imalo smisla.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading