ANA DABOVIĆ ČEKA DRUGO DETE: Košarkašica je prošle godine rodila ćerku, poznat i pol bebe
Foto: Printscreen/instagram

Srpska košarkašica Ana Dabović i njen suprug vaterpolista Ilija Mustur, čekaju drugo dete. par je prošle godine dobio ćerku kojoj su dali ime Mila, a sada im, kako je Ana otkrila, stiže još jedna devojčica.

- Nismo mogli ni da zamislimo da će druga beba doći tako brzo, ali smo Ilija i ja presrećni. Ne mogu da kažem da su prva tri meseca trudnoće bila teška, ali nije bilo ni lako, jer sam još uvek dojila Milu. Međutim, sada se stvarno dobro osećam, a termin mi je oko mog rođendana, koji je 18. avgusta. Još uvek ne razmišljamo o tome kako će Mila reagovati kad beba stigne, ali ćemo se truditi da uživa uz nju. Pošto mnogo toga već razume, objašnjavamo joj da će uskoro dobiti sestru - rekla je za domaće medije Ana, pa otkrila kako je njen suprug, inače Crnogorac reagovao kada je čuo da će dobiti još jednu ćerku.

ANA DABOVIĆ ČEKA DRUGO DETE: Košarkašica je prošle godine rodila ćerku, poznat i pol bebe

Printskrin

Kažem da imam najboljeg i najnormalnijeg muža na svetu. Mislila sam da bi bilo lepo da posle devojčice dobijemo dečaka, ali je Ilija rekao: "Ako budemo želeli još dece, stvaraćemo ih, ali ne zbog pola već zbog dece". Presrećan je. Važno je da smo svi zajedno živi i zdravi. Često kažem samo izaberite pravog partnera i vaš život će ići u pravom smeru - navela je Ana.

Kako je istakla, i drugi porođaj planira u Monpeljeu.

- Prvo iskustvo je bilo toliko divno, da je moja jedina želja da se ponovi. Bila sam veoma zadovoljna odnosom lekara i sestara, koji je pun poštovanja i strpljenja, kao i uslovima. Nemam ni najmanju zamerku. Budući da je od sedmog meseca trudnoće za let avionom potrebna preporuka ginekologa, stalno se konsultujemo. Sigurno je da želim da što duže budemo u Herceg Novom, ali kad on kaže da je krajnje vreme da krenemo, idemo u Francusku i čekamo bebu - rekla je za Story Ana.

Inače, Ana i Ilija su se venčali sredinom 2022. godine u Herceg Novom.

Evo koliko je koštalo venčanje Ane Dabović

Srpska košarkašica Ana Dabović udala se za vaterpolistu Iliju Mustura u Herceg Novom, a nakon crkvenog venčanja, gala svadba upriličena je u jednom luksuznom restoranu na obali mora u Herceg Novom.

Veselje je trajalo do kasno u noć, a gosti su najviše uživali kada se pojavio Saša Matić i zapevao hit “Anđeo čuvar”. Ni mladenci nisu ostali imuni na svoju muzičku želju, te nisu krili emocije, a u isto vreme je pušten vatromet koji je uveličao ovaj trenutak.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading