Nenad Marinković Gastoz
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Reper Damjan Čarapić, poznatiji pod umetničkim imenom Tozla je srpski reper i producent, a dobar je prijatelj i s nekadašnjim rijaliti učesnikom Nenadom Marinkovićem Gastozom, koji je uhapšen na Tajlandu zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci.

Sada je Tozla otkrio da je Gastoz deportovan i da uskoro dolazi u Srbiju.

Tozla

Foto: Foto: Youtube/printscreen

 

- Čuli smo se, on će da dođe vrlo uskoro, vidim da tamo po medijima razvlače neke gluposti, ono "niđe veze s mozgom". Ostaviću njemu da ispriča šta se sve desilo, ali u principu, nije napravio nikakav veliki prestup. Najveći problem je taj što je njemu istekla viza i zbog toga su ga najviše smarali. Moje mišljenje je, sad ne znam, nije mi on to rekao, ali koliko sam skapirao situaciju, izvalili su da je neka javna ličnost i onda su gledali na svakom ćošku da mu uzmu pare. Zato su ga i toliko zadržali, zato to ovoliko traje, U principu, nije hteo da produži vizu, bio je u fazonu danas ću, sutra ću, i onda su ga zaustavili na motoru, vozio je pijan. Kad su to videli, tražili su mu pasoš, videli su da mu je istekla viza pre 15 dana i zbog toga su ga zatvorili - naveo je Tozla, pa pojasnio:

- E, sad, na Tajlandu su bili praznici i onda ga je sve to uhvatilo i zato je ovoliko dugo potrajalo.

Prema njegovim rečima, poslednji put su se čuli pre pet, šest dana.

Tozla

Foto: Promo

- Pošto nema telefon kod sebe, nego ima osobu koja mu dolazi u posetu, čujemo se tada i to preko govornih poruka. On je već sve završio, imao je suđenje zbog isteka vize, platio je kaznu i sad su kod njih neki praznici, čekamo da prođu. Ima još jedna komplikacija, biće deprotovan. Mora sa avio kompanijom da dogovori taj deport, nije to tek tako, uđe se u avion... Ali, on je okej i ono što gledate ne j*benom TikToku nije istina. Stalno mi šalju neke gluposti i pitaju je li istina da će u zatvoru da ostane 20 godina, kažem: Ljudi, gde vam je mozak?"- rekao je za Hype televiziju Tozla.

Otkriveni novi detalji nakon privođenja Gastoza

Rijaliti učesnik Nenad Marinković Gastoz priveden je tokom odmora na Tajlandu i trenutno se nalazi u pritvoru.

Kako su pisali domaći mediji, policija je privela Gastoza tokom rutinske kontrole, kada je ustanovljeno da je bio pod dejstvom alkohola, a sada se oglasio i advokat rijaliti učesnika.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading