ŠOKANTNO PRIZNANJE GASTOZA Otkrio kakve devojke ga privlače, mreže bruje zbog stvari koje je nabrojao!
Foto: printscreen/tvhappy

Pevač i bivši rijaliti učesnik Nenad Marinković poznatiji kao Gastoz u javnosti je poznat kao veliki zavodnik, a svojevremeno je otkrio kakva devojke ga privlače.

On je, naime, istakao da devojke pretežno startuje putem Instagrama, a da mu nijedan muškarac na svetu nije ravan kada je kreativnost u pitanju. 

- Najkreativniji sam kad se probudim posle 14-15 časova, kad popijem prvu kafu i treću rakiju. Najviše me inspiriše mamurluk, on mi je jako dobar drug. Ustanem, prešaltam instagram, i ako mi izađe slika neke lepe devojke, šta tu mogu sve da joj kažem to ne može ni jedan Šekspir na svetu - istakao je Nenad, a potom i otkrio kakve devojke ga privlače i šta očekuje u jednom ljubavnom odnosu. 

- Meni je važno da je ozbiljna budala. Da je drčna, da ne može sve po mom, da kasni i ne poštuje dogovore, kao i da mi zabranjuje da pijem. Ta vrsta nervoze u meni pravi veliki dopamin, kad je sve lagano to mi ni malo nije zanimljivo - rekao je on. 

- Ne mora sve da se okreće oko mene. Ja sam za da i moja devojka nešto radi u životu. Ne mogu da blejim sa devojkom koja je dvadeset i četiri sata slobodna. Tada bih se tek ubio jer bi mi onda još više pričala šta da radim a šta ne. Ne mora samo ona da kuva, mogu i ja ponekad, sve to ima svoje. Uglavnom, ne volim donadne veze. Mrzim mlako pivo i hladnu ljubv - zaključio je on. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading