Nikolina Pišek
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

KO ZNA, ZNA Pišekova opremila kuću zahvaljujući saradnji

Nikolina uštedela 200.000 evra na kompenz

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek je tokom braka s pokojnim Vidojem Ristovićem kupila vilu u Zagrebu i posle niza peripetija se uselila u nju s ćerkicom Unom.

U međuvremenu je renovirala svoju „pametnu“ kuću i na društvenim mrežama se požalila da je ostala bez novca. Ipak, kako je navela, uz pomoć partnera uspela je da okonča sve planirane radove.

Nikolina Pišek

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, Nikolina je imala nekoliko partnera, odnosno reč je o renomiranim hrvatskim firmama, što je i sama potvrdila u jednom od svojih video-snimaka.

- Na taj način Pišekova je uštedela najmanje oko 200.000 evra - tvrdi izvor za Alo!, i dodao:

- Nikolina se nakon smrti supruga potpuno povukla u sebe i pokušala da ublaži tugu time što će se posvetiti ćerkici, ali i poslu i nekretninama. Kuća koju privodi kraju bila joj je jedna od glavnih zanimacija, a opremanjem i uređivanjem je uspešno otklanjala ružne misli i depresiju. Kada joj se otvorila mogućnost da ne potroši ni cent na spavaću, dnevnu sobu, kuhinju i kupatila, oduševljeno je prihvatila. Napravila je saradnju s različitim kompanijama i brendovima i u zamenu za nameštaj, belu tehniku, osvetljenje, drvenu stolariju, luksuzne ukrasne komade, ponudila reklamu na svim svojim društvenim mrežama - tvrdi naš izvor.

Tim povodom, Alo! je kontaktirao Pišekovu, ali do zaključenja ovog broja, voditeljka nam nije odgovorila.

Inače, vrednost njene nekretnine u zagrebačkim Šestinama je skoro dva miliona evra. Reč je o jednoj od prvih pametnih kuća u Zagrebu, koja ima 400 kvadrata i dvorište od čak 1.600 kvadrata. Kako izgleda njeno parče raja na zemlji, lično je pokazala na svom Instagram profilu, kada je objavila video-snimak i pokazala prostorije, dvorište i bazen u dvorištu.

- Jako je uzbudljivo opremati vlastitu kuću. Opremanje prostora dolazi na kraju, jako sam uzbuđena. Jedva čekam te epizode koje su pred nama i jedva čekam da vidim kako će to izgledati u velikom finalu - rekla je jednom prilikom Nikolina, koja je diplomirala dizajn na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

- Diploma mi je više odmogla nego pomogla pri renoviranju. Trebalo bi da se jednostavno prepustim i nikoga ne kinjim, tako da sam to na kraju počela i da radim. Mislim da ću se useliti u nešto što je relativno prihvatljivo za život i mislim da je zapravo tako najispravnije. Treba živeti u nekom prostoru da bi onda mogao kvalitetno da ga oplemeniš, inače sve izgleda generički - istakla je ranije Nikolina.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading