Zakuvavanje Era Ojdanić
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Era Ojdanić je nedavno operisao bruh u Urgentnom centru u Beogradu, posle čega se povukao iz javnosti, a sada je za domaće medije otkrio detalje. 

- Pevao sam u Jagnjilu na "Jagnijadi". Došao kući, istuširao se, sredio se, spakovao stvari, ujutru u 8.00 sam krenuo, a u 10.00 sam bio na Urgentnom centru. U nedelju je bio prijem. Toške me operisao u ponedeljak negde oko pola dva. Hvala bogu, fenomenalno se osećam, operacija je bila stvarno na jednom zavidnom nivou, svi su se potrudili, svi su me tamo pazili, naravno, kao i ovde kod mene kući, moja ćerka Milena, ćerka Jasmina, kao i unuci Uroš i mali Andrija. Držali su me, što naš narod kaže, kao malo vode na dlanu - rekao je Era, uz tvrdnju da se operacije nije nimalo uplašio:

Era i Palčica

Printscreen Amidži šou

 

- Verujte mi, na 15-20 sekundi ili recimo 30 sekundi ispred sale, kad je bio pored mene moj prijatelj, doktor Toške i njegovi saradnici, znači, treba da uđem na operacioni sto, on je pitao kako si? Ja kažem, došao sam i ulazim sa pesmom: "I kada spavam sanjam pesmu tu, kako plačeš na mom ramenu". Doktorka se uhvatila za glavu, on je počeo da me grli, da me ljubi moj Toške i naravno, ušao sam u salu. Znam kada sam se probudio, oko mene neke žene tamo leže i kukaju, a ja kažem, nemojte žene da kukate, evo sad ću ja vama da zapevam jednu pesmu i to će da bude bolje nego neki dobar antibiotik: "Rado lepo rado, gde je naše stado", zapevao sam. Uglavnom, sve je prošlo u najboljem redu i to je sve bilo jedna velika šala. Ja se ničega ne bojim, samo boga.

Era je otkrio i koje kolege su ga zvale i raspitivale se o njegovom zdravlju.

- Nemam reči za kolege da kažem, ne znam da li ću koga da preškočim. Zvali su me Miki Mećava, Čeda Čvorak, Zorica Marković, Milena Plavšić, Šeki Turković, mnogo mnogo kolega je okrenulo moj broj. Stvarno se zahvaljujem mojim kolegama, ali i ja bih za njih isto tako nešto učinio, jer niko nije očekivao da ja sa bine odem pravo u Urgentni centar - rekao je Era.

Alo/Kurir

Era Ojadanić ponovo u Urgentnom centru

Era Ojdanić nedavno je hitno primljen u Urgentni centar, nakon čega je podvrgnut operaciji bruha. 

Pevač je opet došao u Urgentni centar, ali sada zbog zakazane kontrole. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading