Zakuvavanje Era Ojdanić
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Era Ojdanić primljen je sinoć u Urgentni centar u Beogradu. Kako pišu domaći mediji, reč je o operaciji bruha. 

Nakon toga se oglasio i Ojdanić koji je otkrio da ga operacija čeka danas.

Pevač je svojevremeno ispričao teške trenutke i detalje iz privatnog života koje retko kada spominje.

Era je odrastao u siromašnoj porodici, a prve pare je zaradio već sa osam godina kad je na dečjoj harmonici odsvirao užičko kolo i "moravac". Od sedamdesetih godina prošlog veka počinje da stiče popularnost, a kako je tada ispriča, u to vreme je bio najpoznatiji pevač amater na celoj Ibarskoj magistrali i u njenoj okolini.

Zakuvavanje Era Ojdanić

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Tako je upoznao i svoju, sada pokojnu, suprugu Ljupku koja je, isto kao devojčica, svirala harmoniku. U braku sa njom Era je dobio troje dece.

- Jasmina je invalid od rođenja. O tome nisam imao potrebe nikada da pričam. Otkad se rodila, Jasmina živi sa mnom - ispričao je pevač.

- Nju su babice na rođenju izvlačile na vakuum i... Odmalena je vreme provodila sa mojom majkom, baba Radina je, u stvari, nju odgajila više nego Ljupka, jer Ljupka je ovde radila godinama, ovde u motelu, tako je to bilo... Kada su je porađale, babice su bebi tom prilikom oštetile neki moždani nerv. Zbog oštećenja tog nerva ona ne može da govori kako treba, osamdeset posto je invalid. Jasmina je, znači, ostala invalid, ali hvala bogu nije invalid sto posto, da je nepokretna, u kolicima, da mora da koristi pelene, znaš već...

Zakuvavanje Era Ojdanić

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Hvala bogu nije tako, ona samo ima problem sa otežanim govorom. Ona osim toga fenomenalno funkcioniše. Šta da ti kažem sada kako mi je bilo, samo Bog i ja to znamo. Ljupka je bila dva meseca s njom u porodilištu i to je već bio problem. U 19. godini postajem tata i u tom trenutku uopšte ne znam kako da se nosim s tim, borim se... Pomirio sam se s tim, invalid - invalid, samo neka je živa. Pokretna je, sve obavlja sama u kući, pomaže mi. Pomirio sam se sa sudbinom, ne daj Bože, mogla je da umre. 

- Nije bilo straha kod mene i Ljupke, bio sam srećan kada sam saznao da je ponovo u drugom stanju, nikada nisam razmišljao da će se ponovo roditi bolesno dete - istakao je on tada za domaće medije. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading