Đani
Foto: Printscreen/Foto: PaparacoLov

Pevača Radišu Trajkovića Đanija je nakon nastupa sačekalo iznenađenje, a kad je video o čemu je reč, od sreće nije mogao da dođe sebi.

Dok je sa svojim bendom ručao u jednom restoranu, prišao mu je Makedonac i dao mu malu kovertu u kojoj je bio ključ od automobila. Đani je izašao napolje, gde ga je čekao nov, beli „mercedes“, s ogromnom crvenom mašnom, vredan 70.000 evra.

- Šta je ovo, ljudi? Hvala na poklonu, braćo moja! - rekao je Đani, pa zapevao čuvenu makedonsku pesmu „Jovano, Jovanke”. Potom je seo u automobil i svojoj supruzi Slađani šaljivo poručio:

- Ženo, ne dolazim više kući u Srbiju. 

Radiša Trajković Đani

Foto: Printscreen/instagram

 

Kao što je poznato, Slađa uvek iskreno govori o svemu, a jednom prilikom rekla da je za opstanak bračne zajednice najvažnija ljubav, ali i tolerancija.

- Bude neki krizni period, ali tu neko mora da spusti loptu. Ja inače nisam svađalački tip, iako sam bučna dok pričam. Moramo imati tolerancije, ako ima ljubavi, ima tolerancije i praštanja - rekla je tada Slađa, koja je uverena u to da joj je suprug bio neveran.

Saznalo se sve o vanbračnom sinu Đanijeve Slađe!

Radiša Trajković Đani  i njegova supruga Slađanom godinama unazad žive u skladnom braku punom ljubavi. 

Njih dvoje imaju troje dece, a Slađa je pre braka sa folkerom rodila sina, sa kojim, navodno, Trajkovići nisu u kontaktu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading