Snežana
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Snežana Dakić svojevremeno je saznala da ju je tadašnji muž varao, i to u periodu kada je imala velike zdravstvene probleme.

Kako je Snežana svojevremeno otkrila, nikada nije imala osećaj da je partner vara.

- Da budem iskrena, ja u braku nisam imala osećaj da sam prevarena. Tada sam imala iskustvo blisko smrti, imala sam operaciju gde mi je ugrađen stent ka mozgu i to je bio treutak kada sam bila najslabija u životu i jako sam teško prošla kroz to - rekla je Snežana Dakić.

Ona je istakla i da joj je posebno teško palo to što je cela situacija bila medijski ispraćena.

Snežana Dakić

Foto: ATA Images

 

- Taj manjak podrške, emocionalne i psihološke, pritom to je i medijski bilo toliko ispraćeno da je to bila tortura. U momentima kada ti to više nije ni važno ti vodiš krizni PR. To je bilo jako loše iskustvo za mene i to je bila jedna medijska tortura. Danas je to normalno, to je danas svakodnevna tema. Mene je bilo sramota da se o tome piše - kaže Snežana Dakić u emisiji "Ordinacija" na RTS-u.

Posvetio se drugoj 

I dok se voditeljka posvetila detetu, njen muž je posvetio pažnju drugoj ženi.

- Ne mislim da sam ga osujetila kao muškarca svojim posvećivanjem detetu, ali da je njemu očigledno falilo više pažnje, jeste, zato što je prosto potražio ljubav na drugom mestu. I meni je to potpuno legitimno, to je u redu ali da ja jesam doprinela sigurno da jesam, ali je pitanje da li vi dalje želite, pitanje je, ja naprosto nisam više ni želela, nisam imala više taj osećaj da treba da budemo dalje partneri na taj način, a vi kada vidite to, vi se i ne trudite, kada vidite da je nečemu došao kraj… a to je koincidiralo sa mojom životnom opasnošću - ispričala je Snežana tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading