Aleksandra Prijović
Foto: Privatna arhiva/Foto: ExtraFM

Muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je večeras koncert u Zadru, u Hrvatskoj.

Krcata dvorana u pomenutom gradu bila je mala da primi sve fanove mlade pevačice, a publika je sa njom uglas pevala sve njene hitove.

 

@alo_portal Ovo je večeras moj 40. koncert! Prijovićka se obratila publici u krcatoj dvorani u Zadru #alo #alonovine #fypシ #alodnevnenovine #foryou #viraltiktok #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

Aleksandra je pozdravila prisutnu publiku, te kao i po običaju zapevala svoj hit "Za nas kasno je".

 

 

- Pevam prvi put u Zadru i ovo je 40. koncert na ovoj mojoj turneji... Hvala vam što ste došli i verujem u najbolju zabavu - poručila je muzička zvezda.

Podsetimo, gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, prvobitno nije dozvolio da se održi koncert Aleksandre Prijović u Zadru, pisali su nedavno hrvatski mediji.

Dukić je ekspresno odbio da Aleksandra peva u gradu, pa koncert nije zakazan niti najavljen, pisao je tada "Index.hr".

 

@alo_portal Krcata dvorana peva umesto Prijovićke: Spektakl u Zadru, publika u transu #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #viraltiktok #fypシ゚viral #aleksandraprijovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Kako je dalje navodio pomenuti portal, Dukić je odbio organizatore koncerta i to pravdao tvrdnjom da u dvorani Krešimira Ćosića "nema slobodnih termina".

Podsetimo, Aleksandra Prijović je tokom decembra pet puta punila zagrebačku Arenu, a održala je ipet koncerata u Osijeku. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Тања

08.06.2024 00:19

Српски задар!!!Колико има других нека попише Прија😂😂😂