Saša Popović
Foto: Privatna arhiva/Foto: Blic tv printskrin

O skromnosti ćerke Suzane Jovanović i Saše Popovića i ranije se pričalo s poštovanjem, a sada je Saša otkrio kako to izgleda u praksi, kao i koliko novca mu ćerka traži na mesečnom nivou.

Iako može sebi da priušti sve što poželi, a da pritom ne podigne ništa teže od kašike, Aleksandra već odavno radi. Od Saše jednom, eventualno dvaput mesečno zatraži novac.

Aleksandra Popović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Skroz je skromna. Ona kaže jednom ili dva puta mesečno: "Tata, daj mi karticu". Onda kaže: "Našla sam tri majice, koštaju 5.000 dinara, sandale"... I, tako, ona traži 14.000 dinara da se obuče - naveli su njeni roditelji prilikom gostovanja na jednoj domaćoj televiziji.

Saša je otkrio još nekoliko detalja.

- Ona je takva, mi nekada dođemo iz šopinga i kupimo Suzana i ja "dolče gabana", "šanel", a ona gleda na to čudno. Ona kupuje u regularnim prodavnicama u tržnim centrima. Jednom sam joj rekao: "Aleksandra, daj da ti tata da jedan Roleks", ona stala u čudu, rekla: "Tata, jesi ti lud, šta će meni "roleks"? Ne treba mi sat" i nije htela da uzme - ispričao je u emisiji "Ceca show" Popović.

Saša Popović bankrotirao zbog jedne greške

Saša Popović nedavno je doživeo nezgodu nakon koje je završio sa nogom u gipsu. Popović je stoga onemogućen da vozi automobil, a poznato je koliko voli četvorotočkaše.

- Imao onaj problem sa Dafinom i tako dalje, pa sam četiri godine išao autobusom - rekao je Popović. 

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sveto

06.06.2024 17:33

Neznam ko su vam ove na slici ,ali da znate izuzetno ruzne devojke dzabe im pare,ali nace nekog zbog love