Oliver Mandić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Kantautor Oliver Mandić i glumica Katarina Radivojević su godinama živeli pod istim krovom, svi su očekivali da će se i venčati, ali jednu od tada najlepših žena domaće javne scene, muzičar je ostavio preko noći. 

Razlog je bila 22 godine mlađa Maja Kozlica u koju se Oliver zaljubio do koske.

Katarinu je, pričalo se tada po Beogradu, zamolio da ujutru napusti njegov stan i iznese svoje stvari.

Oliver je Maju upoznao u jednom beogradskom klubu i toliko mu se dopala da je odmah pitao da se uda za njega, ne znajući čak ni njeno ime. Maja je jedna od direktorki Beogradskog sajma, venčali su se 2000. godine, a deset godina kasnije dobili su ćerku Hanu.

OLIVER MANDIĆ IZBACIO KATARINU RADIVOJEVIĆ IZ STANA Kantautor je glumici rekao da pokupi svoje stvari i nestane, evo zbog čega

Foto: ATA Images

 

Katarinu su mediji, i pre i posle Olivera, povezivali s brojnim poznatim ličnostima, kako domaće, tako i javne scene, od Gorana Bregovića do holivudskog zavodnika, Benisija del Tora. Ona je priznala samo romansu s crnogorskim biznismenom Vukom Miškovićem.

OLIVER MANDIĆ IZBACIO KATARINU RADIVOJEVIĆ IZ STANA Kantautor je glumici rekao da pokupi svoje stvari i nestane, evo zbog čega

Foto: Printscreen/instagram

 

- Tačno je da je Vuko moj dečko, ali stav da u javnosti pričam samo o poslu ostaje nepromenjen - kratko je rekla Katarina, koja je sreću potražila u inostranstvu, gde danas živi i radi.

Pevač (70) oženio se 22 godine mlađom ženom, njena braća htela da ga biju

Privatni život Olivera Mandića mnogima je interesantniji od poslovnog, budući da se oženio 22 godine mlađom izabranicom.

Oliver (70) je godinama u skladnom braku sa suprugom Majom, a o njoj gotovo nikada ne govori, a i veoma retko se pojavljuju zajedno.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading