Dragana Mirković
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Ljuba Aličić nedavno je komentarisao i poredio karijere Aleksandre Prijović i Lepe Brene, a sada se tim povodom oglasila i Dragana Mirković.

Aličić je nedavno izjavio da je Aleksandra Prijović sve pevače poslala u penziju svojom uspešnom turnejom i prepunim koncertima, a Dragani ovo mišljenje "nije leglo". 

Dragana Mirković

Printscreen/Pink.rs

 

- Aaa, pa dobro, to je šala verovatno. Ljuba sigurno nije mislio ozbiljno, ako jeste ne znam šta mu je bilo majke mi - izjavila je Dragana, pa dodala: 

- Aleksandri svaka čast, ona je stvarno mlada, uspešna devojka i stvarno je napravila haos ove godine, to stoji, ove ili prošle ne znam kada je počela turneju. Svaka čast, respekt, ali znaš kako kažu ljudi: "Čola je Čola, Brena je Brena, nemojmo molim vas da diramo u legende... - rekla je ona i dodala:

Brena i Prija

Foto: Ataimages

 

- Meni je lepo i ovako, za to mi je već svejdeno. Bitno mi je da uživam sa svojom publikom, a sada da li ja spadam u legende... - istakla je pevačica. 

"Nekoliko nas i dalje drži čas" 

Podsetimo, i Brena je komentarisala Ljubinu izjavu o Prijovićki i ostalim kolegama.

- Ona je mlada zvezda, ali postoji nas nekoliko koji još uvek držimo čas - rekla je Brena, koja se slatko nasmejala i dodala da nije još za penziju.

- Ako može Mik Džeger da peva u 82. godini, što ne bi pevala i Lepa Brena? - navela je naša zvezda.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading