Marija Šerifović posetila Mustafu
Foto: Alo/Printscreen

Region je šokirala vest da je Mustafa Hrustić navodno iscenirao priču oko teškog života, kako bi se ljudi sažalili i donirali mu novac.

I pop pevačicu Mariju Šerifović je video u kom je Mustafa ispod mosta i moli za pomoć veoma potresan, te ga je u junu prošle godine posetila i platila mu stanarinu za godinu dana i obezbedila mu posao.

Marija je tada od Mustafe tražila i javno obećanje.

- Danas će biti jedan lep dan za jednog momka. Ovaj dečko će bar neki period živeti malo lepši život - pričala je ona u svom vlogu, a pri susretu sa njim navela je šta sve treba da ispuni zauzvrat.

- Moraš da mi obećaš da ćeš zauvek ostati pošten, da ćeš zauvek ostati čestit, da ćeš uvek da poštuješ svakog čoveka, pa i onog ko ti uradi nešto loše, da li obećavaš? - pitala je pevačica.

- Naravno. Obećam, sigurno, 100 odsto... - rekao je momak.

- Nemoj da me za**beš, da moram da se vraćam - odmah je naglasila Marija.

Stanodavka ga potpuno raskrinkala 

Na Jutjubu se 5. juna prošle godine pojavio snimak Mustafe Hrustića, talentovanog mladog čoveka iz Bosne i Hercegovine, koji je ostao bez doma, jer navodno nije imao novca da plaća kiriju.

Sa bratom je živeo u stanu, iz kog je morao da se iseli, a on je isti napustio i nedugo nakon toga se oženio i preselio kod supruge Dž. O. koja ima troje dece.

Nakon što je Mustafa otkrio da je navodno isteran iz stana koji je platila Marija, odlučila je da progovori vlasnica stana, te je otkrila strašne stvari.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Boze spasi nas

03.06.2024 20:39

Pa sta reci ako je istina Marija je ucinila dobro delo i samim tim pred bogom je cista a njega ako je prevario treba sram da bude. Bravo za Mariju humanitarca