Dragana Mirkovic
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mia Borisavljević se 2022. godine udala za kolegu Bojana Grujića, sa kojim ima dve ćerke.

Naime, Mia posavetovala je koleginicu Dragana Mirković, koja se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka, da nađe mlađeg partnera.

Pevačica je komentarisala aktuelne razvode sa javne scene, koji su iznenadili, ali i veoma zaintrigirali javnost.

- Mislim da je Dragani definitivno potreban mlađi muškarac. Navijam da nađe mlađeg dečka. Moj suprug je mlađi od mene dve godine i odlično nam ide u braku. Kada je Haris u pitanju, ne poznajem ga, pa ne znam ni kakva bi mu žena odgovarala. Možda nekad i nije loše biti malo sam, ne postoji recept za uspešnu vezu ili brak, pogotovo u današnje vreme - izjavila je atraktivna pevačica i istakla da nikada nije razmišljala o razvodu niti osetila da neka žena pokušava da joj ugrozi brak sa Grujićem.

- Nisam nikada razmišljala o razvodu, ali nikad se ne zna. Ne treba živeti sa takvim mislima, nemojte mi ubacivati rovce u glavu jer o tome ne razmišljam. Ne bih se sada razvodila jer ne bih bila u centru pažnje. Šalim se, naravno, niko ne ulazi u brak sa ciljem da se razvede. Mislim da je ova tema zanimljiva medijima u nedostatku boljih. Mnogima su propali razvodi i nisu privukli pažnju kakvu su očekivali. Ukoliko se ja budem razvodila, angažovaću PR-a kako bismo što bolje to plasirali. Svaki kraj je novi početak, a za prošlošću ne treba plakati - zaključila je Mia za Informer. 

DRAGANA MIRKOVIĆ TUŽILA TONIJA

Dragana Mirković u procesu je razvoda od biznismena Tonija Bijelića, a kako pišu domaći mediji, ona ga je tužila i uskoro će se tim povodom sresti i na sudu jer je prvo ročište zakazano.

Dragana

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako je u početku u javnosti bilo reči o sporazumnom razvodu, do toga ipak navodno neće doći.

Dragana je rešila da preko suda podele imovinu koju imaju, jer "drugačiji dogovor trenutno nije moguć", više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading