Mia
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mia Borisavljević nedavno je nastupala u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a sa ove tezge vratila se punih džepova. 

Pevačica je sa svojim suprugom Bojanom Grujićem pre dva dana nastupila u najvišoj zgradi na svetu, Burdž Kalifi.

Tom prilikom je milijarderu iz Sjenice izvukla ogroman novac iz džepa, budući da je na nastupu pevačice potrošio 29.000 evra, prenose domaći mediji.

MILIJARDER PUKAO 29.000 EVRA NA MIJU BORISAVLJEVIĆ Pevačica se iz Dubaija vratila punih džepova, ovo su detalji o galantnom muškarcu

Printscreen

 

- Milijarder po imenu Arif, koga svi zovu Rifko, godinama živi u Dubaiju i bavi se kriptovalutama, a srpsku muziku i naše pevače obožava. Ne propušta nijedan nastup naših izvođača, a za svoj ćef i zadovoljstvo ne žali da potroši čitavo bogatstvo - ispričao je dobro obavešteni izvor, pa dodao:

- On pije samo "dom perinjon" i votku "belvedere", a cena samo jedne takve boce u Dubaiju košta i do nekoliko hiljada evra. Kada uz to dobije čitavu poslugu koja mu piće donosi s prskalicama i vatrometom, to dodatno plaća. Pare mu ne predstavljaju nikakav problem jer je milijarder, a njegov merak očito nema cenu - završio je izvor.

MILIJARDER PUKAO 29.000 EVRA NA MIJU BORISAVLJEVIĆ Pevačica se iz Dubaija vratila punih džepova, ovo su detalji o galantnom muškarcu

Nikola Glišić

 

Tim povodom se oglasio i jedan od organizatora ovog koncerta.

- Tačno je da je Rifko najveći potrošač na svim nastupima koje sam do sada organizovao. Samo na koncertu Ace Pejovića, koji je bio pre tri nedelje, iskeširao je neverovatnih 115.000 evra! To je bio najveći račun ikada napravljen u ovom klubu i na jednom takvom nastupu - rekao je on za Informer.

Tim povodom se oglasila Mia Borisavljević za pomenuti medij. 

- Sjajno smo se proveli i uživali do jutra. Rado ćemo doći opet, publika u Dubaiju je sjajna - rekla je Mia Borisavljević.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading