Verica Rakočević
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Dizajnerku Elenu Karaman, ćerku kreatorke Verice Rakočević, često imate priliku da vidite u medijima. Manje je poznato da Verica Rakočević ima još jednu ćerku - Milenu.

Ona živi potpuno drugačijim životom od svoje majke, ali neverovatno liči na nju!

O životu Milene Rakočević jako se malo zna. Ona je devedesetih otišla u Ameriku, gde je izgradila karijeru modnog fotografa. Uspešno vodi svoj posao, slika brojne modne kampanje, ali retko dolazi u Srbiju.

Iako nikad nije želela da je pominje u javnosti, Verica i Milena neverovatno liče, a pored sestre Elene, Milena ima rođenog brata Milorada, koji takođe nikada nije želeo da se eksponira u javnosti. Verica ističe da joj je ćerka potpuno drugačija od ostale dece.

- Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za Elle. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne - rekla je jednom prilikom Verica.

I dok je Elena Karaman Karić najzastupljenija u medijima, Milene i Milorada nema u domaćoj štampi.

- Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Ima lepote u tome. Elena je imala, ako tako mogu da kažem, tu vrstu nesreće da se jako mlada uda za veoma poznatog muškarca - navela je jednom prilikom Verica.

Alo/Glossy

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading