Verica
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Verica Rakočević posle pet decenija progovorila je o silovanju koje joj se dogodilo kada je imala 18 godina.

Modna kreatorka je istakla da joj je teško kada pomisli na to iako je prošlo toliko godina, te da se od traume nikada nije oporavila. 

- Plašim se ako biste dobili odgovor od mene da bih ušla u jednu situaciju koju mnogi ljudi ne bi razumeli. Mogu da kažem nešto o tome s obzirom na to da sam prošla kroz to, ali i dalje mi je teško. Ne postoji opravdanje za takav zločin, ne postoji izgovor u godinama, situaciji, neznanju. Takav zločin mora da se kazni - rekla je modna kreatorka, koja se kaje što tada nije prijavila da je silovana.

Verica Rakočević

Foto: Blic tv printskrin

 

Verica priznaje da tada nije prijavila silovanje, a kasnije je smatrala da nema potrebe jer to nije uradila na vreme. 

Nisam prijavila to, a kasnije sam smatrala da nema potrebe da prijavim jer to nisam uradila kada treba, tačnije odmah nakon što se dogodilo. Nisam verovala da mi pokretanje tog zločina može doneti išta dobro u životu, i tako je ostalo - navela je Rakočevićeva i dodala da je njen silovatelj osoba sa kojom je išla u razred, a potom otkrila da je dugo nakon silovanja osećala stid.

VERICA RAKOČEVIĆ PRIZNALA SVE O SILOVANJU Javno otkrila ko joj je to uradio: Krivila sam sebe!

Foto: Blic tv printskrin

 

Ona je otkrila da je silovatelj zapravo drug iz razreda, a sve je šokirala rečenicom da je sebe smatrala krivom za to što joj se desilo. 

Bila sam jako mlada, a moji roditelji su bili strogi. Nisam razumela da su roditelji zid zaštite i da bi stali uz mene. To mi je uradio drug iz razreda, i to je bio dodatan razlog zbog kog me je bilo sramota. Nikada nisam htela da otkrijem identitet tog čoveka. Verovala sam da sam ja nekako kriva za to. Apelujem na sve žene da se time ozbiljno pozabave ukoliko im se dogodi, da istog trenutka prijave nasilnika i ne puste da prođe vreme - izjavila je Verica za "Hajp".

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading