Duško Tošić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Šako Polumenta nastupio je u jednom od najprestižnijih beogradskih restorana, te je pred sam nastup govorio o svom životu, aktuelnim temama na estradi, kao i o razvodima i prepiskama fudbalera Duška Tošića sa pevačicom Severinom.

Poslednjih dana aktuelna tema u medijima je i prepiska koju je Duško imao sa Severinom, zbog čega je često na meti zbijanja šala. Šako je dao svoj sud i otkrio šta misli o Duškovom "podvigu pokušaja koketiranaj sa pevačicom":

- Ja sam davao sebe svakom, ja to ne krijem, a snaga moje pordice je tu koja je i mene podigla. U ono vreme, doći iz Bijelog Polja, nas pet brata i jedna sestra, bez novca i graditi karijeru, i biti najverniji muž na svetu - ne možeš, ne možeš kada je oko tebe toliko lep svet. Kad je fokusirano sve ka tebi, svi pevaju moje pesme, ne možeš da se odbraniš na taj lepi svet - rekao je i dodao za Duška:

- Njega cenim kao fudbalera dobrog, mislim da je dobar roditelj, pa zgodan je frajer šta ima veze, Duško mora još da gazi - rekao je Polumenta, a na konstataciju novinara da mu "poruke kod Severine baš nešto i nisu dobro prošle", Šako se našalio:

- Pa možda nije lepo pisao, moraš malo drugačije da pišeš, da dođeš do nečega - naveo je pevač za Telegraf.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zdenko

01.06.2024 16:10

Ako je Duško spao na ovu bolje da se ne javlja.