Sin Zlate Petrović
Foto: Alo/Printscreen

Zlata Petrović i voditelj Zoran Pejić Peja imaju sina Jovana, koji često prati svoje roditelje na raznim događajima.

Zadovoljni su u kakvog je mladića Jovan izrastao, a tokom njegovog odrastanja trudili su se da ga vaspitaju u duhu skromnosti.

Sin Zlate Petrović

Printscreen

 

Da su u tome uspeli, pokazuje i činjenica da je Jovan pre četiri godine, dok je studirao menadžment, radio u prodavnici sportske opreme sa platom od 33.000 dinara.

Iako njegovi roditelji dobro zarađuju i mogu mu priuštiti sve što poželi, on nije oklevao da se zaposli kako bi sam zaradio novac za automobil. Čak je jednom prilikom podelio fotografiju sa svog radnog mesta.

On je uspeo u svojoj nameri, pa je uštedeo novac i tada sebi kupio Golfa 7. Peja se dičio uspehom svog jedinca.

- Radilo se prošlih godinu dana - poručio je tada voditelj Peja, objavivši fotografiju svog naslednika i njegovog prvog automobila.

I Zlata je imala samo reči hvale za sina koji je rešio da sam sebi obezbedi ono što želi.

- Jovan već devet meseci radi u tom tržnom centru. Ja nisam htela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, onda moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega. Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje. On je jedan od najboljih studenata, ima sve devetke i desetke. Peja i ja možemo da mu pružimo sve što poželi, ali on hoće svoj dinar. Uskoro završava drugu godinu fakulteta i uspeva sve da postigne - rekla je tada Zlata i dodala da Jovan ima mnogo planova.

Skoro mi je rekao da skuplja novac od plate da kupi auto. Peja i ja imamo automobile, mogao je naša kola da vozi, ali eto, on hoće da ima svoj, za koji će sam da zaradi. Jako je odgovoran i vredan, nisu mu izlasci na prvom mestu, iako naravno voli i to, kao i svi mladi. Pravo da vam kažem, i ne čudi me što je Jovan takav, jer smo i nas dvoje, Peja i ja, takođe odgovorni i vredni ljudi, ništa nam nije palo s neba. Moj životni moto je da čovek mora da bude borac u svemu jer samo tako može da uspe, i drago mi je što smo to preneli na našeg Jovana.

Kurir

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading