Zlata sa sinom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Zlata Petrović ne krije da voli da popije, a jednom prilikom je na slavlju svog kolege Radiše Trajkovića Đanija malo preterala.

Tada se na društvenim mrežama pojavio snimak sa proslave, a nakon toga je pevačica otkrila da joj je sin Jovan zabranio da pije.

ZLATA PETROVIĆ SE MRTVA PIJANA SVAĐALA SA SINOM Zabranio joj da pije, a ona napravila haos

Foto: Printscreen/instagram

 

- Imala sam ozbiljan razgovor s mojim Jovanom i bio je baš ljut. Rekao mi je da hitno prestanem da pijem jer se ponašam ko poludela tinejdžerka kad nazdravljam žestinom. On je isto bio na slavlju kod Đanija i sve je video. Snimao me je dok sam pevala, to mu je sve bilo u redu, ali je kasnije ispao haos. Malo više sam popila i počela da pravim haos, pa sam primetila da mu nije bilo svejedno - rekla je zada Zlata i otkrila dalje šta je iznerviralo njenog naslednika:

ZLATA PETROVIĆ SE MRTVA PIJANA SVAĐALA SA SINOM Zabranio joj da pije, a ona napravila haos

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ništa ne bi bilo strašno da nisam počela nekontrolisano da se smejem i grlim s kim stignem. Tamo na proslavi me je kulirao, a kad smo se sutradan sreli, imao je šta da mi kaže. Zabranio mi je da ubuduće uzmem kap alkohola. Rekao je da prestanem da se ponašam kao tinejdžerka i da takvo ponašanje ne priliči mojim godinama - rekla je Zlata tada za Republiku.

"Vreme je da se primirim"

Zlata je tada istakla da ju je začudilo ponašanje sina.

- Sećam se da sam sedela s Jovanom i njegovim društvom pre nego što izađu u grad. Sedeli smo i nazdravljali, šalili smo se jer sam tip one opuštene mame kojoj deca sve pričaju. Takav sam odnos negovala, ali izgleda da je sad vreme da se malo primirim - rekla je folkerka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading