Jovana Joksimović
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Jovana Joksimović sa suprugom Željkom Joksimovićem ima troje dece, a jednom prilikom je otkrila na koji način ih vaspitavaju.

Kosta, Srna i Ana su, kako je Jovana otkrila, veoma vredna i poslušna deca.

- Ne odstupamo samo od toga da oni sutra budu dobri, normalni, vredni i pošteni ljudi. I to je nešto što deci može, ubeđena sam, da se pokaže samo primerom, što opet znači da nas dvoje moramo da damo sve do sebe, da budemo uzor i ta činjenica uveliko određuje i naše ponašanje. I prema njima i prema drugima i prema sebi. Sve ostalo su sitnice, one od kojih je sastavljeno svako odrastanje - rekla je Jovana i otkrila da li smatra da njihovoj deci otežava to što imaju poznate roditelje.

jovana joksimović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Malo mi je neprijatno kada čujem takvo pitanje, pošto vrlo dobro znam koliko na ovom svetu ima dece i bez roditelja, ili koja rastu u bedi, pa ih niko ne pita da li im je to otežavajuća okolnost. I stvarno bi, po meni, bilo razmaženo, neprimereno i nepristojno, da se ja sada žalim na tu vrstu uslova u kojoj moja deca žive. Ona će sutra da budu svoja, poznata ili ne, svakako će imati niz situacija koje će da budu na ovaj ili onaj način teške i ja mislim da je to normalno i da nas dvoje samo treba na to da ih pripremimo.

"I više sam nego zadovoljna svojom decom" 

Jovana je otkrila i da njen sin Kosta ide u školu u kojoj uči da radi.

Jovana

Foto: Printscreen/instagram

 

- Škola u koju ide i odabrana je jer u njoj decu uče da rade, da budu odgovorni, da sami rešavaju sve svoje zadatke. Samim tim, naše učestvovanje u njegovom učenju je više na nivou igre, kroz koju, opet, dodatno razvija sve ono što uči u školi. Za sada sam i više nego zadovoljna. Vredan je on dečak - rekla je ona tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading