Dva jelena
Foto: Promo/Lazar Tomić

Sinoć je restoran “Dva jelena” bio pravi epicentar društvenih dešavanja, privukavši poznate ličnosti i veliki broj gostiju na svečano otvaranje svoje letnje bašte. U jedinstvenom ambijentu koji spaja tradiciju i modernost, gosti su uživali u veselju koje je trajalo do ranih jutarnjih.

Otvaranje letnje bašte označilo je početak novog poglavlja za ovaj poznati restoran, koji je odavno stekao reputaciju mesta sa najboljom uslugom, specijalitetima i muzikom u gradu. Sada, tokom leta, svi ti atributi biće dostupni i na otvorenom prostoru, gde će gosti moći da uživaju okruženi cvećem i prijatnim šumom gradskog života koji je karakterističan za ovu četvrt.

Među brojnim posetiocima koji su se sinoć okupili, posebno su se istakli voditeljka Ana Radulović, glumac Luka Raco, fudbaleri Miroslav Radović, Aleksandar Prijović i Ivan Obradović, kao i kompozitor Saško Nikolić. Svi oni su se sjajno proveli, družeći se i uživajući u gastronomskim specijalitetima i vrhunskoj muzic. Ana Radulović, poznata po svojoj energiji i šarmu, bila je zvezda večeri, dok je Luka Raco svojim prisustvom privukao pažnju mnogih obožavatelja.

Fudbaleri Radović, Prijović i Obradović pokazali su da znaju kako da se opuste i uživaju u dobroj atmosferi, dok je Saško Nikolić svojim prisustvom dodatno doprineo prestižu ovog događaja.

Restoran “Dva jelena” je svojim gostima priredio pravu poslasticu, omogućivši im da uživaju u najboljim specijalitetima kuhinje, dok su ih zabavljali talentovani muzičari. Letnja bašta, sa svojim pažljivo uređenim detaljima i prijatnom atmosferom, postala je novo omiljeno mesto za sve one koji žele da pobegnu od svakodnevnog stresa i uživaju u opuštenom ambijentu.

Osoblje restorana “Dva jelena” pokazalo je još jednom zašto su među najboljima u svom poslu, pružajući vrhunsku uslugu i pažnju svakom gostu. Od srdačne dobrodošlice do pažljivog posluživanja, svaki detalj bio je besprekorno organizovan, čineći veče nezaboravnim za sve prisutne.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading