Dragiša Binić
Foto: Alo/Alo

 

Po meni je bolje da te neko udari nego da ti zabije nož u leđa, tvrdi Dragiša Binić, legendarni fudbaler Crvene zvezde i bivši direktor Obilića, čiji je vlasnik bio Željko Ražnatović Arkan. Otkrio je i da je Svetlana Ražnatović bila spremna da uradi sve kako bi fudbaleri Obilića bili zadovoljni.

Gostujući u emisiji „U ringu”, Binić je govorio o životnim lekcijama koje je naučio, a pričao je i o vaspitnim metodama koje je primenjivao Arkan: 

- Da li je bolje da ti neko lupi šamar ili da ćuti i da ti iza leđa radi razne smicalice i da ne možeš da digneš glavu ili da ti uništi karijeru? Po meni je bolje tako odreagovati, dovesti stvari na svoje mesto, ali možda neko misli drugačije.

Na pitanje da li je on nekada dobio neku ćušku od Arkana, Binić odgovara odrično. Kaže da je sa nekadašnjim  gazdom Obilića imao prijateljski odnos. Upoznali su se u vreme dok je Arkan bio vođa „delija“. Prema Binićevim rečima, Ražnatović je znao da motiviše igrače.

Ceca i Arkan

Alo

 

 

- Kad pobede, kad ostvare dobar rezultat, znao je da ih časti svojim parama. Nemate to više danas, da neko od tih navijača časti igrače svojim novcem.

Po završetku igračke karijere, Binić je postao direktor Obilića. U to vreme vlasnica kluba bila je Svetlana Ražnatović. Ceca je, priča Binić, bila slaba na fudbalere, imala je prijateljski odnos sa njima, družili su se, pili zajedno kafu…

- Govorio sam joj da mora da se zna ko je ko, da je ona vlasnica kluba i da ne može tako. I onda dođe loš rezultat i ona kaže: „Moramo da ih kaznimo”. Ja joj na to odgovorim: „Sad moraš ti da ih kazniš, rekao sam da treba da budemo malo stroži, nisi prihvatila...”.

Od kazni su ostale samo priče, nikad ih nije realizovala jer je Ceca brzo zaboravljala da su je naljutili.

CECA JE SLABA NA FUDBALERE Dragiša Binić U RINGU o svim tajnama bračnog para Ražnatović

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Bilo je mnogo situacija kada nam je trebao novac, ona je bila u stanju i da pozajmi da bi igrači dobili na vreme platu - ispričao je Binić.

Kako se Ceca snalazila sa fudbalerima i po čemu će zauvek pamtiti Sinišu Mihajlovića, možete  čuti u emisiji „U ringu”, koja se emituje svakog petka u 20 sati na Jutjub kanalu Alo!.

 

Atentat ispred kuće

Binić je pred našim kamerama govorio o pokušaju atentata i kako je jedva izvukao živu glavu. Napadač ga je sa fantomkom na glavi sačekao ispred kuće, ali na svu sreću, nije realizovao svoj plan. Binić je izvukao pištolj i ranio napadača, koji je kasnije i uhapšen.

 

Brak je najveća kocka

Ponekad uplati tiket, ali kako kaže Binić, najveća kocka nije u kladionici:

- Ljubav, ženidba, to je najveća kocka u životu. Treba voditi računa s kim ćeš provoditi vreme, da nađeš nekoga ko ti odgovara u svim sferama da sutra ne bi došao u situaciju da nemaš sa tom osobom o čemu da razgovaraš.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading