Desingerica
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Dragomir Despić Desingerica poznat je po svojim performansima koji podrazumevaju udaranje publike patikom u glavu, a njegovi postupci sada su naišli na veliku osudu.

Iako se u javnosti neretko govori o njegovim postupcima, čini se da je stvar otišla predaleko, budući da je reper bio jedna od tema u skupštini Republike Srpske.

Desingerica

Foto: Vladimir Marković

 

Naime, poslanik Nebojša Vukanović, kritikujući rad javnog servisa, pomenuo je i Desingericu.

Poslanik je apelovao da se pevač uhapsi zbog lošeg uticaja na mlade, a Evrovizija zabrani zbog skaradnog sadržaja koji promoviše. 

Desingerica

Foto: Youtube/Printscreen

 

-  Kada sam bio mali, samo sam čekao kada će se čuti onaj "Opstanak", da vidim one žirafe kako udaraju nogama. I danas je ta špica popularna. Više sam naučio kroz te emisije o istoriji, biologiji i o prirodi nego što sam naučio u školi. Šta danas gledaju? - rekao je, pa dodao:

"Treba ga uhapsiti"

- Dolazi neki ludak i lupa decu ’vako u glavu i to je hit! Desingerica došao, skine papuču i udara ih u glavu. A, oni veselici: "Aaaaa, udri!" To treba, ljudi, uhapsiti. To treba zabraniti. To su traume! Šta dete zna od 15 godina? Udara jednoga, hoću i ja tamo. I hit u regionu, milion pregleda neki ludak. Dovodite ga tu. To je šizoferenija, ljudi - govorio je Vukanović dok je listovima papira udarao po mikrofonu.

On je pomenuo i Evroviziju, koju je ocenio kao skandaloznu, rekavši da se i on uplašio kada je ugledao predstavnicu Irske sa rogovima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading