Milica Pavlović
Foto: Printscreen/TV Prva printsc

Milica Pavlović bila je na ivici suza u emisiji u kojoj je gostovala.

Pomen na baku i deku u pevačici je izazvao iskrene emocije koje nije želela da krije ni pred kamerama.

- Znala sam nekada da se povučem, tako kada krenu malo da komentarišu da previše pričam o njima i ostalo - navela je ona, pa nastavila:

 
Milica Pavlović

TV Prva printsc

 

- Osoba sam koja je malo sklona preispitivanju, volim da, kao što kažem, popričam sama sa sobom. I onda ja dođem i kažem: "Možda stvarno smeta, možda sam ja preterala što pričam o njima"... I onda se probudim ujutru i kažem da meni to niko ne može da zameri zato što oni zaslužuju da ja njih pominjem do kraja života - rekla je Milica na ivici suza. 

"Sa nekim stvarima nisam mogla da se nosim"

Kako je istakla tokom gostovanja, spremna je za nastavak turneje, a tim joj nije dozvolio da večeras otkrije i nove datume i mesta u kom će pevati u sklopu turneje "Lav".

- Arenu u Beogradu ocenjujem kao jako uspešnu, Arena je blistala, mi smo blistali, publika je bila zadovoljna! Sada me očekuju još dva koncerta. Imala sam svoju pauzu u januaru, jer zaista, posle 13 godina rada, i pored toga da sam u protekle dve godine izbacila dva albuma, održala koncert u Nišu... Imala sam i neke privatne stvari, nešto sa čime nisam stigla ni da se nosim, stalno sam bila u mašini, i onda sam sebi rekla: "Milice, 13 godina nisi stala", zaslužila si odmor". Sad nastavljamo punom parom i uskoro objavljujemo još neke datume turneje, pitala sam smem li sada, rekli su ne (smeh) - rekla je regionalna muzička zvezda.

Alo!/Prva

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading