VELIKA TRAGEDIJA U DOMU NAŠE GLUMICE Ostala bez najvećeg životnog oslonca, slomljena od bola
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Glumici Snežani Savić umrla je majka i odlazak najvećeg životnog oslonca potpuno ju je slomio.

Njena majka je preminula u februaru ove godine, ali Snežana je tek sada smogla snage da progovori o tom velikom i nenadoknadivom gubitku.

- Majka mi je preminula osmog februara i to me je potpuno slomilo, iako je ona doživela duboku starost, zakoračila je u 91. godinu, ali bez obzira na godine, to je jedan nenadoknadiv gubitak. Apsolutno, majka je jedna, gubici svojih stvoritelja, roditelja, mislim da je to mnogo teško - istakla je Snežana, pa dodala da je svesna da život mora da se nastavi.

Snežana Savić

Foto: Ataimages

 

- Rad mi donosi snagu. Uvek me rad posebno nekako inspiriše, hodam lakše kroz ove godine u kojima sam, čak i kroz ovaj gubitak koji sam imala, da nekako zalečim svoje rane, ako mogu - rekla je za UNA televiziju Snežana, koja je ranije spričala da joj je majka uvek bila vetar u leđa.

Nije krila da je njen otac bio protiv glume, dok ju je, sad pokojna majka, podržavala.

- Otac, strog i patrijarhalan, smatrao je da njegova ćerka treba da se bavi nekim zanimanjem koje bi trebalo da ima veći respekt u društvu i koje će da obezbedi bolju egzistenciju. Nije bilo nekog burnog reagovanja, ali da su bili srećni zbog toga, nisu - rekla je Snežana.

Snežana Savić ne može više da ćuti, otkrila šokantnu tajnu

Snežana Savić iako talentovana i lepa, često je bila osporavana zbog te iste lepote i njen talenat je neretko dospeo u drugi plan.

Naime, glumica ističe da joj mnogi nisu oprostili lepotu, a neretko je dobijala i nepristojne ponude, a svesna je da toga ima i danas.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading