BIVŠI MUŽ SNEŽANE SAVIĆ DOBIO BLIZANCE U 76. GODINI Reditelju 32 godine mlađa partnerka rodila sina i ćerku
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Glumica Snežana Savić svojevremeno je bila u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem sa kojim ima ćerku Anitu.

Nakon kraha njihove ljubavi Dragoslav (86) postao je otac blizanaca u 76. godini života. Ušavši u brak sa 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj dobio je ćerku Iskru i sina Lazara, a o borbi za potomstvo jednom prilikom govorila je i sama Dragana.

- Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj - rekla je svojevremeno Dragana Turkalj, pa dodala: 

- Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaj da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla, Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji - pričala je Dragana za "Hello".

I Snežana je jednom prilikom istakla da sa bivšim suprugom i njegovom novom porodicom ima veoma korektne odnose, a da blizance viđa na čerkinim i unukinim rođendanima.

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom. Viđam njegove blizance na rođendanima naše zajedničke unuke, i naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke - izjavila je glumica za "Blic".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading