Snežana Jovanović Šikica
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Snežana Jovanović Šikica ima porodičnu kuću u selu Meljak nadomak Beograda, a sada je pokazala kako izgleda.

Kraljica romskih veselja, kako s pravom zovu Šikicu, tu je pronašla mir. Ima svoju malu baštu, koju redovno održava, gaji životinje. 

Snežana Jovanović Šikica

Foto:Printskrin

- Prija mi to puno, drago mi je što me narod voli i što su me proglasili ciganskom pevačicom. Možda nije politički koretno da se tako kaže, ali ja se ne osećam tako. Ciganka sam brate i ne stidim se toga, lepše mi je kada mi tako kaže - rekla je Šikica, koju su proglasili naslednicom Vide Pavlović.

Porodična kuća sa velikim dvorištem prostire se na nekoliko stotina kvadrata, a baš ovde je pevačica okupila decu i unuke i svi žive u velikoj zajednici i odlično funkcionišu.

Snežana Jovanović Šikica

Foto:Printskrin

- Našla sam svoj mir ovde, što se tiče komšiluka sa svima sam dobra. Tu mi je porodica, deca, unuci. Kuvamo, spremamo, jedemo, pijemo, uživamo zajedno - istakla je Šikica.

Dvorište je ukrašeno cvećem, pretežno ružama. Na kapiji su lavovi, po dvorištu šetkaju kokoške.

- Sve ja stignem, imam i kokice, volim seljački, zdrav život. U proleće berem koprive i zelje, skupljam puževe, sve ono što je zdravo, spremam i jedem -navela je Šikica, pa dodala da posebno voli životinje.

Snežana Jovanović Šikica

Foto: Ataimages

 

- Kod mame i tate kada sam bila, voleli smo te životinje, uvek smo imali kokoške, pse, mačke, tako da sam se navikla na sve. Najlepše je kada iz svog dvorišta uzmeš jaje i pojedeš. Ovde su trenutno i radovi, iza kuće zidam pušnicu za sušenje mesa, pravimo nova kupatila, uvek se radi - rekla je za Grand Šikica.

Od jedne pesme sagradila tri kuće

Pevačica Snežana Jovanović Šikica važila je za jednu od najtraženijih među estradnjacima koji su nastupali na privatnim slavljima širom Evrope, a njena pesma donela joj je brdo novca.

Kako je svojevremeno ispričala, bakšiše je donosila u džakokvima, a zahvaljujući pomenutoj pesmi uspela je da sagradi čak tri kuće.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading