Lazar Granić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Kako je Alo! prvi ekskluzivno objavio, pevačica Milica Todorović raskinula je višemesečnu vezu sa Lazarom Granićem.

Milica je bila inicijator raskida, budući da nije mogla da mu pređe preko nekih poteza.

Kako naš izvor otkriva, pevačica je stavila tačku na ljubavnu romansu zbog nepremostivih razlika koje kao par nisu uspeli da prevaziđu.

- Milica i Lazar su se na prvu loptu dopali jedno drugom, tako da su odmah i otpočeli romansu. U prva dva meseca je među njima vladala strast, pa su razlike koje postoje bile u senci. Vremenom je Milici sve više počelo da smeta to što je Lazar umnogome nezreliji od nje, ali nije želela da ga pritiska i menja već je pustila vreme u nadi da će se on spontano menjati - navodi izvor i otkriva da su poslednje nedelje presudile tome da Milica ostavi svog emotivnog partnera.

Milica Todorović

Foto: Ataimages

 

- Postajalo joj je sve teže da prećuti to što joj smeta. U njemu nije prepoznala nikakvu ozbiljnost niti želju da grade ozbiljniju budućnost. Lazar je želeo da izlaze, da se provode, putuju i zezaju, a ona je odavno u fazi kada joj treba sklad, mir i partner sa kojim će imati želju da osnuje porodicu. Kod njega to nije osetila, a poslednje nedelje bile su joj nepodnošljive. Umesto da sa njom razgovara o odnosu, nastavio je da se ponaša klinac. Tada je pukla, našla se sa njim i ostavila ga. I dalje se prate na društvenim mrežama, ali je definitivno kraj - otkrio je izvor za Alo!. 

Milica Todorović

Pink printskrin

 

Nakon što su okončali vezu, njih dvoje su se dogovorili da ostanu prijatelji. 

- Dogovorili su se da ostanu drugari, ali ni u jednom smislu više nije mogla da izdrži sa njim iako se trudila da ima razumevanja za sve. Njemu je raskid pao znatno teže nego njoj budući da se Milica dugo pripremala kako i na koji način da izađe iz emotivnog odnosa - zaključuje naš izvor.

"Mislila sam da je gej" 

Kako je i sama pričala nakon što je otkriveno da su u vezi, Lazar je dosta stidljiv i uglađen, a Milica je sušta suprotnost, a nerviralo je i to što su pričali da je našla manekena.

Milica je otkrila i koje je bilo prvo pitanje koje je postavila Lazaru, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading