Milica Todorović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Kako je Alo! prvi ekskluzivno objavio, pevačica Milica Todorović raskinula je višemesečnu vezu sa Lazarom Granićem.

Milica je bila inicijator raskida, budući da nije mogla da mu pređe preko nekih poteza.

Kako je i sama pričala nakon što je otkriveno da su u vezi, Lazar je dosta stidljiv i uglađen, a Milica je sušta suprotnost, a nerviralo je i to što su pričali da je našla manekena.

 

Ko je Lazar Granić?

Mnogi u prvi mah nisu znali ko je Miličin novi dečko, a kasnije je otkriveno da je reč o izvesnom Lazaru Graniću. Bivšem manekenu, koji damama tetovira obrve, a i trener je u konjičkom klubu, što je i Milica sama potvrdila.

Lazar definitivno voli da bude u društvu lepih, ali i poznatih dama, naročito onih sa estrade.

Na njegovim fotografijama vidimo manekenku Dejana Živković, Sandra Afrika, Emina Jahović, a tu je i fotografija sa Novakom Đokovićem.

Lazar je imao želju da se oproba i u rijaliti formatu, pa je svojevremeno bio na kastingu za "Zadrugu 2", ali nije postao takmičar iz nepoznatih razloga. 

Granić je tada bio na pregovorima u zgradi "Pinka", a Luna Đogani, koja je i pobedila u pomenutoj sezoni, bila mu je žena iz snova.

- Lazar se hvali prijateljima da je Luna njegova sledeća devojka. Uveren je da će pasti na njegov izgled i šarm i da će se u drugoj sezoni "Zadruge" priča vrteti oko njih dvoje. Luna mu se dopada i ništa ga neće sprečiti da je osvoji - pričao je svojevremeno Lazarov prijatelj. 

Milica: "Mislila sam da je Lazar gej"

Milica je otkrila i koje je bilo prvo pitanje koje je postavila Lazaru.

- On je prišao, videla sam ulickanog tipa, dečko jako lepo izgleda, a ja sam uvek imala tako malo prljavije tipove. Kako mi je prišao ja sam ga pitala „Je l’ si ti gej?“ Dečko se zaprepastio, ne znam kako me nije oterao u tri lepe, nego eto - kazala je ona u emisiji Amidži šou.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading