Rada Manojlović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Koliko Rada Manojlović voli životinje, odavno je poznato, a sada je sva srećna objavila fotografije prinove - tri mala mačeta koji su joj ulepšali dan.

Dodala je i fotografiju svog oca Radeta kako jedno mače drži u naručju, a sve je propratila emotikonima srca.

Rada je svojevremeno pričala da je imala veliku želju da pored rodne kuće u selu Četerežu napravi azil za pse i mačke.

Rada Manojlović

Prinstcreen/Instagram

 

- Rada je još kao dete maštala o tome da ima veliko imanje na kom će brinuti o napuštenim životinjama. U ranom detinjstvu je skupljala mačiće i kučiće, donosila ih kući i brinula o njima. Nikoga ko je poznaje nije začudilo što je pre nekoliko nedelja po povratku sa nastupa udomila mačiće koje je našla na putu i odnela ih u svoju porodičnu kuću u selu Četereže - pričale su ranije Radine komšije za domaće medije.

Rada Manojlović

Prinstcreen/Instagram

 

Taj projekat je i dalje u fazi razrade, ali u dvorištu Manojlovića ne manjka domaćih životinja, od svinja i prasića, preko koza, do pernate živine.

-  Zaboravila sam da hodam na štiklama, navikla sam na opanke. Ne stidim se opanaka niti štale. Navikla sam da brinem o domaćim životinjama i istinski uživam dok to radim - ispričala je za domaće medije Rada.

Rada sagradila kuću na mestu gde su stradali majka i sin?

Rada Manojlović sagradila je novu kuću u rodnom selu u koju je uložila čitavo bogatstvo i opremila je po poslednjim standardima, iako su je svi savetovali da to ne radi.

Kako navode domaći mediji, pevačica nije želela da sluša savete meštana koji su joj govorili da nije odabrala dobru lokaciju za vilu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ja

30.05.2024 15:22

I da se ona zapita zasto ima onu stvar .

ja

30.05.2024 15:22

I da se ona zapita zasto ima onu stvar .