Rada Manojlović
Foto: Alo/Printscreen

Rada Manojlović sagradila je novu kuću u rodnom selu u koju je uložila čitavo bogatstvo i opremila je po poslednjim standardima, iako su je svi savetovali da to ne radi.

Kako navode domaći mediji, pevačica nije želela da sluša savete meštana koji su joj govorili da nije odabrala dobru lokaciju za vilu.

Rada Manojlović

Foto: ATA Images

 

Kako dalje navode mediji, na mestu na kom je izgrađena luksuzna kuća nekada se nalazila močvara, te zemljište nije sasvim pogodno, a na istom tom mestu je navodno jedna žena sa malim detetom izgubila život, kada se pre mnogo godina utopila u vodu.

- Manojlovići su časna i poštena porodica, za njih u selu nema niko ništa loše da kaže. Vidim da nema sreće u ljubavi, ima ona godina i znam da njen otac jedva čeka da se ona uda i da rodi dete. Ni sestra joj nema muškarca i to je baš velika šteta. Da vam kažem, ja sam čula priče, to celo selo zna da je na tom mestu gde im je kuća pre 100 godina, bila velika močvara. Tu se udavila jedna mlada žena sa muškim detetom i zato kažu da celo selo bije prokletstvo zbog toga - istakao je izvor i dodao:

Rada Manojlović

Foto: Ataimages

 

- Kažu da proklestvo kači samo žensku stranu, jer se mlada žena udavila. Ja sam poznavala i Radinu majku koja je bila izuzetna žena, velika tuga je bila u selu kad se ona razbolela i kad je preminula - istakao je izvor za "Republiku".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

08.04.2024 21:42

Nije tacno rada napravila kucu u svom placu gde je i rodjena

Ana

08.04.2024 21:48

Nije tacno rada napravila kucu u svom dvorisu u ceterezu gde je i rodjena