Melina Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Melina i Haris Džinović nedavno su se i zvanično razveli nakon dve decenije zajedničkog života. 

I dok se pevač pojavljivao i oglašavao više puta, modna kreatorka o ovoj temi nijednom nije govorila, a samo jednom se pojavila na javnom događaju nakon kraha braka sa pevačem. 

Međutim, ekipa "Paparaco lova" je sada uhvatila Melinu, koja je prekršila pravila saobraćaja svojim luksuznim automobilom, pa je prvo prošla kroz crveno svetlo, a zatim se parkirala nasred ulice.

Izbacila je smeće kroz prozor u kontejner, a nakon svega, dok je uživala u kafiću sa drugaricama, auto joj je stajao na nepropisnom mestu, ali se nije previše obazirala na to.

Novi dečko moćan i bogat 

Kako izvor za Alo! tvrdi, Melina već više od pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom. 

- Osim što je moćan, uspešan i bogat, njen novi emotivni partner važi za najpoželjnijeg muškarca otkako se pojavio na sceni. Njegovo bogatstvo, moć i izgled bili su dovoljan razlog da osvoji Melinu koja je godinama bila nezadovoljna svojim brakom. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju - navodi izvor uz tvrdnje da se golupčići viđaju u njegovom luksuznom stanu. 

Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading