Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Pop diva Jelena Karleuša, poznata je po svom oštrom jeziku, te često apeluje na javnost da prestane sa negativnim komentarima upućenim ženama ispod njihovih fotografija.

Kako i sama navodi, takvo ponašanje odražava lične frustracije onih koji komentarišu.

Naime, pevačica je nedavno objavila video ispod kog su se komentari nizali munjevitom brzinom, a jedan se posebno izdvojio, budući da je bio uvredljiv, Jelena je iskoristila priliku i odgovorila mu u svom maniru.

- Veće koze od tebe nisam viđeo - glasio je komentar.

- Džemale, eto jel sad lakše? Lepo si napisao, izbacio si to iz sebe. Mirno sada možeš da živiš, srećan, ispunjen... život je lep. Sve je ok. - glasio je odgovor Jelene Karleuše.  

Poruka pop dive bila je i više nego jasna. Internet treba koristiti za inspiraciju i podršku, a ne za ispoljavanje negativnosti i omalovažavanje drugih, posebno žena koje često trpe najviše kritika zbog svog izgleda i ponašanja na mreži​, što je i sama pevačica u više navrarata javno isticala. 

Jelena u emisiji sa predsednikom na sebi imala detalj koji je malo ko primetio!

Karleuša je glavna tema u svim medijima, kako domaćim, tako i regionalnim već nekoliko dana, a pogotovu posle sinoćnjeg gostovanja sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u emisiji "Ćirlica".

Jelena Karleuša

Printscreen/TV Happy

 

Naime, Jelena Karleuša je blistala, a društvene mreže su preplavljene pohvalama na račun njenog izgleda, posebno zbog jednog detalja na njenom licu, više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading