Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Jelena Karleuša je glavna tema u svim medijima, kako domaćim, tako i regionalnim već nekoliko dana, a pogotovu posle sinoćnjeg gostovanja sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u emisiji "Ćirlica".

Naime, Jelena Karleuša je blistala, a društvene mreže su preplavljene pohvalama na račun njenog izgleda, posebno zbog jednog detalja na njenom licu.

Reč je o pegicama, koje su trenutno svetski trend

Nisu sve žene u stanju da iznesu takav stil, ali Jelena je još jednom dokazala da njoj svaki svetski trend stoji besprekorno.

Za ovu priliku nosila je sofisticiranu belu haljinu do kolena, Šanel bisere, salonke Kristijan Lobuten, belu damsku tašnicu Ermes, i zlatnu narukvicu i sat Kartije.

Karleuša održala brutalnu lekciju iz patriotizma

Jelena je sinoć, 27. maja gostovala u emisiji "Ćirilica" kod Milomira Marića, a bila je u društvu Aleksandra Vučića, Ivice Dačića i Milana Kneževića.

Jelena Karleuša

Foto: HappyTV

 

Lične utiske o tome, pop diva je objavila na svom Instagram profilu:

- Sinoć nisam bila raspoložena u emisiji. Pokušavala sam da se trgnem ali kako biti raspoložen kada je tema bila onako strašna. Žigosanje mog naroda. Ja jesam umorna od ratova, ali sam i borac i lav. Na Balkanu sam poznata kao hrabra i pravična. Zato me pored muzike svi narodi vole. Sve vere. Ja sam za sve te razlike uvek bila slepa. Zato su mi granice uvek bile otvorene i ja dobrodošla svuda. Ali, situacija se promenila kada sam se usudila da branim moju zemlju. Znači ne da zaboravljam šta sam pričala, nego da moju zemlju branim od nepravde. Odjednom sam u očima raznih postala smrad. Prodana, licemerna, prevrtljiva, četnicka ku*va - napisala je Jelena, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading