Irina
Foto: Alo/Printscreen

Irina Vukotić je već dve decenije jedno od najvoljenijih TV lica, tokom dugogodišnje karijere bila je i zaštitno lice mnogih produkcija, a malo ko zna za koji poziv se ona školovala.

Voditeljka je diplomirala na Filološkom fakultetu u Beogradu i njeno zvanje je profesor srpskog jezika i književnosti. Irina se izvesno vreme i bavila pedagoškim poslom.

Irina Vukotić

Foto: Printscreen/instagram

 

U školi sam predavala srpski, skoro su mi rekli zašto to ne potenciraš, jer ne znamo nijednog voditelja, koji je paralelno sa televizijom predavao srpski u školi. Ja to jesam radila 2004. i 2005. godine. To je divno isukustvo, ali to nisam zbog sebe, nego zbog mame - mami sam ispunila želju i predavala u školi- otkrila je jednom prilikom Irina.

Diplomirala je 2001. godine.

- Moj Filološki fakultet. Na današnji dan, pre sedamnaest godina (auuuuu kako vreme leti) sam diplomirala i postala profesor srpskog jezika i književnosti. O koliko uzbuđenja, snova, ideja, želja tog 11.2.2002. "Šta bi reklo dete koje ste bili o čoveku koji ste postali?" - podsetila se Irina, koja je, između ostalog, 2006. godine vodila rijaliti šou program "Veliki brat".

Upravo tada je počela ljubavnu vezu sa rijaliti takmičarom Savom Radovićem, za koga se i udala naredne godine i rodila mu ćerku Iskru. Ali, idiličan porodični život ubrzo se raspao, razveli su se već 2009, a Irina je pet godina nakon veze vratila devojačko prezime Vukotić.

Sada je u srećnoj vezi sa doktorom Radmilom Jankovićem.

Našoj voditeljki dečko priredio iznenađenje

Voditeljka Irina Vukotić 48. rođendan proslavila je u romantičnom Parizu.

Nju je iznenadio dečko Radmilo Janković, te je sve organizovao u tajnosti. Radmilo je Irinu odveo na putovanje, gde su i obeležili njen rođendan, zagrljeni, a kadrove je i sama voditeljka podelila na društvenoj mreži Instagram, ne skrivajući sreću.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading