Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Jovana Jeremić nedavno se pojavila u emisiji političkog karaktera, što je iznenadilo mnoge. Povodom toga, oglasila se putem Instagrama.

- Mnogi komentarišu da ne mogu da me prepoznaju u "Hit tvitu", ja im poručujem da ne znam za kakvu su me smatrali. To, pak govori o njihovom koeficijentu (ne)inteligencije i manjku iskustva da procene unapred ispravno i analitički tačno. Za razliku od većine foteljaša, kao i onih koji to žele postati, ja se JESAM ŠKOLOVALA OZBILJNO za politiku i društvene teme - počinje Jovana, pa nastavlja:

- O tome postojano i neizbrisivo svedoče moje diplome, pobede na međunarodnim takmičenjima u diplomatiji, kao i državnim takmičenjima u besedništvu i republičkim takmičenjima iz srpskog jezika. Mene zovu kraljicom čuvene "Petice", najvećeg amfiteatra Radomira Lukića na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

- I to uvek bude tako kad se ne informišete, a potcenite protivnika, koji uzgred rečeno, jeste fatalna plavuša sa telom Monike Beluči, mozgom Čarlsa Bukovskog, a odlučnošću vojvode Živojina Mišića - poručuje Jovana Jeremić, pa zaključuje:

- I za kraj, najveća privilegija je da u životu možeš da postaneš sve što poželiš, posebno ako radiš na sebi i svestan si starog pravila rimskog prava: KO MOŽE VIŠE, MOŽE I MANJE- OBRNUTO NE VAŽI! A može i ova rečenica čuvenog Duška Radovića: "Pametni mogu da biraju kada da budu pametni, a kada glupi, kako im više odgovara. Glupi NEMAJU IZBORA".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading