jovana jeremić
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Voditeljka Jovana Jeremić od svog dečka biznismena dobila je vilu na poklon, od svoje prijateljice roleks, a sada je došao red i na automobil.

Budući da je voditeljka Jutarnjeg na televiziji Pink jednom prilikom otkrila da muž svojoj ženi mora da kupi Roleks, stan i automobil, ona se na pomenutu izjavu nedavno i osvrnula, te istakla da ostaje još automobil, i to ne bilo kakav, već Porše!

jovana jeremić

Alo!/Aleksandar Nalbantjan

 

- Jao to sam razmišljala... Poršea! Porše Macan! Ja ovde moram da kažem šta hoću, jer dobijam sve. Crni, razmišljam crveni, lakovano crveni onaj ferari ili crni - crni ipak. Ne znam, dvoumim se, ali bih crni. Da možda koža unutra vude drap, onako moćno mi je. Ne znam, to mi je super ali, moram još malo da savladam da ga ne očešem. Kuku mene! - priznala je Jovana i dodala:

- Koliko je za Porše jedan retrovizor?! Eto, rođendan 25. oktobra ide, ko hoće neka se isprsi. Ja para za to... Neću da kažem da nemam, uvek imam, ali neću. Auto treba da dobijem kao poklon - rekla je ona Jeremićeva za domaće medije.

Otkriveno koliko zarađuje Jovana Jeremić

Jovana Jeremić priznaje da ne voli da radi kućne poslove, jer smatra da je to gubljenje vremena. 

Voditeljka sebe smatra biznis-ženom, a kako je otkrila, za sat vremena zaradi 300 evra.

Alo/Mondo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Uvek uz vetar

25.05.2024 22:59

Da li je taj muškarac stvarno neuračunjljiv ?

Učiteljica

25.05.2024 23:04

Spusti se na zemlju, mnogo si uzletela...

Mare

25.05.2024 23:51

Najbolja riba na Pinku je voditeljka vremenske prognoze

Nada

26.05.2024 09:56

Ovo je tipicni primer sponzoruse koja niti je lepa niti je kulturna vec veoma prosta zena sa kratnim misicavim nogama i glavom buldoga . Onom njenon starcu je super jer nemoze naci bolju - hahaha