Barbara Bobak
Foto: Alo/Alo

Pevačica Barbara Bobak se požalila javno da ima problem da nađe dečka, ali iz jednog neobičnog razloga. Naime, brine je šta će drugi reći o njenom izboru.

- Kakvog god momka da nađeš, ljudima neće odgovarati. Ako nađeš bogatog biznismena, onda, evo je sponzoruša. Ako nađeš nekog ko je normalan, onda krenu da vređaju njega. Ako nađeš nekoga s posla, onda našle se dve budale. Jednostavno, ljudima ne mogu udovoljiti - rekla je Barbara, pa se javno obratila za pomoć:

- Evo, ljudi, vi meni recite kakvog momka želite da ja imam. Ostaviću podatke i pošaljite mi ga. Samo da vi budete zadovoljni, pa ću ja, eto da imam momka - istakla je Barbara na svom Instagram profilu, a njeni fanovi su se našalili sa njom.

Barbara Bobak

Alo

 

- "Kako ti bivsi nalazi, tako i ti" - bio je jedan od komentara.

- "Neće niko da me vređa, opusti se" - usledio je vrlo brzo i drugi, takođe duhovit komentar, dok joj je treći pratilac veoma ozbiljno poručio:

- "Našli su manu koja ne postoji u Isusu, pa su ga ubili na najsvirepiji, mogući način o kome priča svaki stanovnik zemaljske kugle već 2.000 godina, 24 sata, 365 dana u godini. Ne udovoljavaj nikome!"

Barbara Bobak progovorila o raskidu sa Darkom Lazićem

Pevačica Barbara Bobak u žiži medijskog interesovanja došla je nakon što je otkriveno da je u vezi sa folkerom Darkom Lazićem.

Nakon toga je krenula opšta pomama za njima, javnost se interesovala da otkrije ko je ona, a onda je usledio raskid.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading