Severina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Privatna prepiska između Duška Tošića i Severine, koju je ona obelodanila, mnoge je "naterala" da se prisete pevacičinih bivših romansi.

Tako se na društvenim mrežama pojavila fotografija s naslovne strane "TV Revije" iz 1996. godine na kojoj je folker Dragan Kojić Keba pozirao sa svojom porodicom, suprugom Oljom, ćerkom Natašom i sinom Igorom. U tom trenutku, bivši suprug Severine Vučković imao je devet, a ona 24 godine.

- "Vidi bivšeg Severininog muža" - bio je jedan od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

- "Severina je tada bila na vrhuncu karijere, a Keba je snimio pesmu sa Ekstra Nenom, Anom Bekutom i Slavkom Banjcem." - napisao je drugi korisnik Instagrama.

- "Mali Keba je ovde bio Severinin budući muž, a buduća mlada te iste godine već imala pozamašnu kilometražu" - prokomentarisao je treći. 

 

Severina i Igor su bili u braku šest godina, a posle razvoda nijedno ni drugo nikada nisu ispričali zašto su stavili tačku na ljubav.

Karleša i Severina oči u oči, svi pričaju o susretu

Pre nekoliko dana u javnost je puštena prepiska Severine i Jeleninog još uvek zakonitog supruga, Duška Tošića. 

Na društvenim mrežama se sada pojavio snimak kada su Jelena i Severina bile na istom mestu, na koncertu Saše Matića, gde su obe bile njegove specijalne gošće. 

VIDEO BONUS:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading