Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: HappyTV

Pop diva Jelena Karleuša bila je gost "Ćirilice" zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem i predsednikom Demokratske narodne partije u Crnoj Gori, Milanom Kneževićem.

Jelena je poznata kao neko ko javno iskazuje svoje političke stavove i zbog toga je često na meti brutalnih komentara, a nedavno se desio i skandal oko otkazivanja njenog nastupa u Podgodici.

- Sve ono što za šta kažete da je hrabrost, smatram da to nije politička tema, izneti stav za koji smatram da je uvek ispravan za to ti ne treba hrabrost, akko veruješ u to. Tužno je sko se plaše ljudi da izgovore istinu - rekla je Jelena, a prokomentarisala je i Severinino ponašanje.

- Politizacija nečeg što se zove, ne mogu da kažem odbrana svoje zemlje, nemam konkretno od čega da je branim, ali ne verujem u priču da jedan narod može da bude kriv i da ima izvršnu moć... Napadana sam za mnoge moje stavove, napisala sam tekst koji je izazvao strašan gnev kod jednog dela naroda iz Crne Gore. Morala sam u Budvi da otkažem nastupe - rekla je Karleuša.

Milomir Marić je spomenuo Severinin postupak zbog kog su se mreže usijale, a Jelena je i to prokomentarisala.

- Žene tog kalibra koje stvarno mogu da prodaju veru za neveru i novac, nije ta tema za ovo mesto i vreme sa ovakvim državnicima i ljudima, ne zaslužuju takvu tabloidnu temu... - bila je jasna Jelena.

Karleuša za stajling iskeširala 77.000 evra!

Pop diva Jelena Karleuša večeras gostuje u emisiji "Ćirilica", gde će biti gost zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, Ivicom Dačićem, kao i Draganom J. Vučićevićem.

Stajling Karleuše definitivno je privukao pažnju svih prisutnih, a kada se približila, moglo se zapravo videti i koji luksuz nosi na sebi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading