Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Pop diva Jelena Karleuša gostovala je u emisiji "Ćirilica" zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i Ivicom Dačićem.

Jelena se dotakla raznih tema, a danas, kada su se utisli slegli, objavila je fotografiju koja je nastala u pauzama snimanja pomenute emisije.

Karleuša je pozirala sa Vučićem, Dačićem, kao i Milanom Kneževićem, a tu je i opis.

 

 

- Sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ministrom policije i potpredsednikom Vlade Srbije, Ivicom Dačićem i po mom mišljenju, budućim predsednikom Crne Gore, gospodinon Milanom Kneževićem, u emisiji "Ćirilica" kod genijalnog Milomira Marića. Iako nisam političar, samo žena hrabrog i pravičnog stava koja je zbog toga napadana, govorila sam o temama koje su od istorijskog značaja za moju zemlju i čitav Balkan. Kao neko čiji se glas daleko čuje i ko uživa popularnost širom regiona ali i sveta, uputila sam jasnu podršku mojoj zemlji i narodu u ovim teškim vremenima, kao i želju za pomirenjem i dobrim odnosima sa svim narodima Balkana i sveta - navela je Jelena Karleuša.

Karleuša i Severina oči u oči

Pre nekoliko dana u javnost je puštena prepiska Severine i Jeleninog još uvek zakonitog supruga, Duška Tošića. 

Na društvenim mrežama se sada pojavio snimak kada su Jelena i Severina bile na istom mestu, na koncertu Saše Matića, gde su obe bile njegove specijalne gošće.

Severina je stajala u hodniku kada je Karleuša prošla hodnikom, nakon čega joj se obratila.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
zora

28.05.2024 13:12

Jelena, odlicno izgleda u normalnoj odevnoj kombinaciji.Bolje je ostaviti masti kako je ispod nego skinuti se polu gola. Zena je inteligentna a bas mi je bilo zadovoljstvo videti je u emisiji. TREBA DA PRESTANE DA BUDE NAJ RIBA I BUDE NAJ DAMA. Stvarno sam epate, odlicno izgleda.