OD POZNATOG PEVAČA, PREKO BOGATAŠA, DO FUDBALERA Sa njima je Severina bila verena, a jedan skandal svi pamte!
Foto: Printscreen/instagram

Severina Vučković i njen ljubavni život uvek su vruća tema, a jedan podatak se najčešće ponavlja - da je do sada bila verena čak šest puta.

Prvi dečko koga je Severina javno predstavila bio je pevač grupe "Kojoti" Alen Marin. Ta veza je bila prilično turbulentna, vrlo brzo su se i verili. Ali, ljubav nije potrajala, raskinuli su veridbu i ostali dobri prijatelji.

Drugi Severinin verenik bio je Srećko Vargek. Srećko je planirao je da se oženi lepom pevačicom, ali nije izdržao pritisak koji je nastao zbog snimka na jahti, na kojem je bila sa Milanom Lučićem, koga je krila od javnosti jer je bio u braku.

 

 

Ubrzo je Severina našla novu ljubav, osam godina mlađeg preduzetnika Matu Čuljka. Treći put po redu nosila je verenički prsten. Međutim, nedelju dana pre njenog 35. rođendana, umesto braka, došao je raskid. Tada se pričalo da je za to kriva treća osoba, ali muzička zvezda je to demantovala.

Sledeći Severinin verenik bio je "kralj teretana" iz Rijeke Slavko Šajinović.Oni su se ubrzo verili, ali pevačica zbog drugog muškarca nije stala na ludi kamen sa Slavkom.

Severina Vučković

Foto: Alo/ilustracija

 

Navodno, rastali su se zbog srpskog biznismena Milana Popovića, kojeg je upoznala dok je pevala na proslavi povodom njegovog rođendana. Nakon kratke veze, Milan je pevačicu verio, a ubrzo nakon toga Severina je rodila sina Aleksandra. Ipak, godinu dana nakon njegovog rođenja, Severina i Milan su se razišli.

Posle raskida sa Milanom, neko vreme Severina je bila sama, a onda je 2015. godine upoznala 15 godina mlađeg fudbalera Igora Kojića. Venčali su se u novembru te iste godine, prvi put, potom još dvaput - na Zanzibaru i u Istri.

Mnoge je zanimalo kako su se hrvatska zvezda i srpski fudbalski menadžer upoznali, a odgovor na to pitanje dao je pevačicin dobar prijatelj, estradni menadžer Edvin Softić.

- Igor je bio moj prijatelj, a sa Severinom sam odavno porodica. Drago mi je zbog toga što se njihova veza završila brakom - rekao je svojevremeno hrvatskim medijima Softić.

U braku su bili šest godina, razveli su se 20. avgusta 2021. i nikada nisu javno ispričali zašto je ljubav pukla. 

Severinino prvo oglašavanje nakon skandala

Prepiska Severine i Duška Tošića postala je glavna tema u regionu, a sada se tim povodom oglasila i glavna akterka ovog skandala - hrvatska pevačica.

Severina nije rekla ni reč o skandalu koji je izazvala, već je na svom storiju objavila snimke i fotografije sa svog sinoćnjeg nastupa u Portorožu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading