Severina
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Prepiska Severine i Duška Tošića postala je glavna tema u regionu, a sada se tim povodom oglasila i glavna akterka ovog skandala - hrvatska pevačica.

Severina nije rekla ni reč o skandalu koji je izazvala, već je na svom storiju objavila snimke i fotografije sa svog sinoćnjeg nastupa u Portorožu.

Severina

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica je objavila nekoliko snimaka sa bine sa svojim bendom, ali i fanovima, koji su uglas u Sloveniji pevali sa njom.

Posebno je bio dirljiv momenat u kom je Severina pevala pesmu Novih fosila "Za dobra stara vremena".

Severina

Foto: Printscreen/instagram

 

"NESREĆNICE, ROĐENOG SINA NAZIVAŠ GENOCIDNIM"

Jelena Karleuša i Severina nedavno su imale javni okršaj zbog navodnog genocida u Srebrenici kada je Hrvatica ničim izazvana govorila na ovu temu.

Karleuša joj je potom žestoko odbrusila, ali Hrvatica se nije zaustavila.

- Velika muka natera čoveka na bedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad - napisala joj je Severina nakon Jelenine osude zbog komentara hrvatske pevačice na temu Srebrenice.

- I ti jedi spski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka naterala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim! - odgovorila joj je Jelena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sara

27.05.2024 14:58

Jao boze na sta lice njena usta, nos i brada…