Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Pop diva Jelena Karleuša pojavila se večeras i zablistala uoči snimanja emisije "Ćirilica".

Svi su pričali o njenom papreno skupom stajlingu, o čemu možete pročitati u nastavku, a ovo je ujedno i njeno prvo pojavljivanje u javnosti u jeku haosa sa Duškom i njegovim privatnim prepiskama sa Severinom, koje je pevačica poslala Karleuši.

Jelena je pre ulaska u studio okupljenim medijima otkrila kako se oseća zbog svega.

- Posle dana, nedelja, meseci, godina burnog života, kako sam? Nadam se da moj izgled kaže kako sam! Belo na nevinost! Nije loše baš toliko - rekla je Jelena.

Karleuša za stajling iskeširala 77.000 evra!

Pop diva Jelena Karleuša večeras gostuje u emisiji "Ćirilica", gde će biti gost zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, Ivicom Dačićem, kao i Draganom J. Vučićevićem.

Stajling Karleuše definitivno je privukao pažnju svih prisutnih, a kada se približila, moglo se zapravo videti i koji luksuz nosi na sebi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mitra

28.05.2024 00:54

Koliko je Jelena Karleuša elokventna, inteligentna, načitana, koliko ume ne samo da priča, već da drži govor o svim mogućim temama, svaka čast. O modi, diskografiji, njenom primarnom zanimanju, koliko je tamo najbolja ni da ne govorim. Sa

Anja

28.05.2024 00:56

Mnogi je napadaju zbog podrske Predsedniku Vucicu, ali izbor vere, seksualne orijentacije, političke stranke, mišljenje, izbor muzike koju slušamo, izbor odeće koju nosimo i da ne nabrajam SVE SU TO LIČNI IZBORI POJEDINACA i niko nema pravo da se ljuti zbog toga. Možda se i njoj ne sviđaju naši izbori, pa se ne buni zbog toga. Divna je bila veceras zaista je pozivala samo na ljubav

Jana

28.05.2024 01:00

Divna je bila, odgledala sam emisiju zbog nje. Zanimljiva emisija, zanimljivi gosti, zanimljive teme