Zdravko Čolić
Foto: Promo/Foto: Promo

Zdravko Čolić decenijama uspeva da privatni život skloni od očiju javnosti. 

Pevač je jednom prilikom otkrio da je zbog poslovnih obaveza često odsutan od kuće, ali da supruga brine o ćerkama i svakodnevnim obavezama. 

- Zbog posla me često nema kod kuće, ali to je u našoj porodici normalno. Moja supruga brine o curama i mislim da smo dobro uhodan tim. S obzirom da je posao takav kakav je, privikli smo se na to i najvažnije je da sve dobro funkcioniše. Devojke još idu u školu i supruga je ta koja brine o tome i o nekim njihovim svakodnevnim obavezama, a ja se uključujem kad god mogu i kada za to ima potrebe. Rekao bih da ona drži porodicu na okupu ‒ ispričao je Čolić.

OTKRIVENO ZAŠTO SE SUPRUGA ZDRAVKA ČOLIĆA NIGDE NE POJAVLJUJE Pevač ispričao detalje iz porodičnog doma, sada je sve jasno!

Foto: ATA Images

 

Aleksandra Čolić nikada se ne pojavljuje u javnosti, a Čola je konačno objasnio zašto je to tako.

Ja to stvarno ne branim, ali ne vidim nekog prekog razloga da bude drugačije. Naravno, kad su neke važne manifestacije u pitanju, ona rado dođe, ali pojavljivanja samo radi slikanja nikada joj nisu bila privlačna. Ne vidim to kao nešto neobično. Evo, recimo, Arsena i Gabi, koji su bili bračni partneri iz istog miljea, koji su zajedno i pevali, nikad nisi mogao videti da se pojavljuju zajedno radi slikanja. Ja stvarno nemam ništa protiv ako bi ona to volela, ali nikada joj to nije bilo važno ‒ zaključio je Zdravko Čolić jednom prilikom za domaće medije. 

Žive u kući od skoro milion evra 

Dom Zdravka Čolića mesto je gde on najviše voli da boravi između koncerata, snimanja i turneja, a njegovu unutrašnjost možemo videti na Instagram nalogu njegove starije naslednice, Une.

Kako izgleda njihova luksuzna nekretnina možete pogledati u odvojenoj vesti

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading