Saša Popović
Foto: Printscreen/Printscreen/Premijera

Saša Popović doživeo je nezgodu nakon čega je završio u bolnici. 

Popović je bio zbrinut na Institutu za ortopediju na Banjici nakon preloma noge, a sada se, sa štakama, prvi put pojavio u javnosti. 

Kako se može videti, Popović se kreće otežano, te je primoran da do daljnjeg koristi pomagala. Ipak, uprkos teškoćama, on ističe da mu je najveća podrška u ovom periodu njegova supruga, pevačica Suzana Jovanović.

Saša Popović

Printscreen/Premijera

 

- Nije lako kad slomiš nogu. Ja imam longetu od kuka pa do članka. Ko prati Zvezde Granda vidi da me Voja gura u emisijama. Da nema Suzane ne znam šta bih radio. Ko će da me kupa i da me sredi... Ove dve štake su mi važnije od Ferarija. Pukla tibula, skliznuo sam... Čovek se navikne na sve, prva dva dana mi je bilo teško. Sutra je dve nedelje kako ovo nosim. Najvažnije mi je da skinem gips sada, posebno zbog finala "Zvezda Granda" - rekao je Saša, a onda se prisetio momenta kad mu je stigla tužba od grupe "Ramštajn", koja je nedavno održala dva spektakularna koncerta u Beogradu:

Saša Popović

Printscreen/Premijera

 

- Dolaze iz pravne službe i kažu da me je tužio "Ramštajn", da je u pesmi korišćen sempl u pesmi ''Preko, preko''. Kad pogledam, advokatska kancelarija iz Berlina i svi potpisnici članovi grupe. Tražili su 50.000 ili 45.000... Ja pitam Raleta da li je koristio nešto, tužba je bila imenovana na mene, onda je on uzeo tužbeni zahtev, komunicirao je s njima. Kad su oni videli da tu nema ništa od toga, odustali su. Ja sam i zaboravio za tu tužbu... - otkriva Popović, a onda je priznao koji njegov automobil je najskuplji:

- Ja sam uvek vozio dobre automobile. Ne mogu da kažem koji mi je najskuplji automobil, to je crveni ''ferari F8 spider'', pa neka ukucaju da vide na "guglu" koliko košta!

Vratio se poslovnim obavezama 

Odnedavna voditeljka "Zvezda Granda", Ana Sević, pre nekoliko dana je na svom Instagram nalogu objavila snimak kako Sašu Popovića voditelj Voja Nedeljković gura u kolicima tokom snimanja nove emisije "Zvezda Granda". Kako je to izgledalo, možete pogledati u odvojenoj vesti

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading