Sasa Popovic
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Pevačica Ana Nikolić u poslednje vreme je žiži javnosti zbog svog ponašanja, ali i svađa sa kolegama i saradnicima. 

Sada se kreativni direktor "Granda", Saša Popović, prisetio prvog susreta sa Nikolićevom, koji i nije bio tako prijatan. 

Saša Popović je bio gost jedne emisije u kojoj je govorio o brojnim saradnjama sa velikim imenima muzičke scene, ali i otkrio kako je Anu Nikolić izbacio iz studija.

- Ispričaću vam jednu anegdotu. Bila je 2000. godina ili 2001. godina ne znam tačno kada smo otvorili Grand i radili smo deset albuma odjednom. To je bilo neverovatno. I ja dolazim na termin koji je imala Stoja, ona je tada bila možda i najprodavanija pevačica što se tiče CD i kaseta - prisetio se Popović u emisiji "Show se nastavlja" i dodao:

- Uđem unutra i vidim da Rale radi sa nekom pevačicom koju nikada nisam video. Kažem: 'Rale 'ajde da radimo, je l' si lud, koja je sada ova pevačica ovde?'. Ja njoj kažem: 'Slušaj ti, daj izađi napolje'. Ona izađe iz kabine i ja joj kažem: 'Ma ko si bre ti?!'. Ona mi kaže da će jednoga dana biti popularna, a ja joj odgovorim: 'Ti nikada nećeš biti poznata, marš napolje' - rekao je Popović i dodao da je Nikolićeva posle godinu dana postala poznata.

- Pozvao sam je u Grand šou i ona dolazi i podseća me kako mi je rekla da će biti popularna - prisetio se Popović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading